Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 09-лют, 2006, 09:569 prov 964
ПРИЗНАЧИЛИ ПОСЛА УКРАЇНИ В БІЛОРУСІ
Заступника міністра закордонних справ України Валентина Наливайченка призначили на посаду посла України у Білорусі.
Як передає кореспондент УНІАН, про це сам В.Наливайченко повідомив на засіданні прес-клубу в МЗС України, відповідаючи на запитання, яку посаду він зараз обіймає.
— У статусі заступника міністра я працюю, мабуть, один з останніх днів, оскільки справді я вже маю вказівку Президента і міністра збиратися у Білорусь на посаду посла, — сказав В.Наливайченко.

ДІЛЬНИЧНІ МІЛІЦІОНЕРИ МАТИМУТЬ „БЕЗЛІМІТКИ”
У 2006 році всі дільничні міліціонери України отримають безлімітні спецпакети мобільного зв»язку, які оплачуватимуться з держбюджету за цінами, що в десять разів є нижчими за стандартні, передає УНІАН.
Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.
— Ми маємо безлімітний пакет від UMC за 20 грн. на місяць. Вони (UMC – ред.) задля нас пішли на значні знижки, але, незважаючи на це, ми оголосили тендер і якщо, наприклад, пан Ахметов дасть нам пакет за 10 грн., то ми теж оцінили б такий крок, — заявив Луценко.
Під час прес-конференції Юрій Луценко також повідомив, що зв»язком, а також транспортом забезпечать не лише дільничних міліціонерів, але й громадських помічників дільничних, яких в Україні, за підрахунками міністра МВС, має бути щонайменше 20 тис. осіб.

ВІТРЕНКО ПОДАРУВАЛИ СТУПУ І МІТЛУ
Кілька десятків молодих людей з помаранчевими хустинками “Наша Україна” і прапорами УНА-УНСО пікетували вчора у Чернівцях зустріч лідера блоку “Народна опозиція” Наталії Вітренко з громадськістю та своїми прихильниками і подарували їй ступу з мітлою, передає УНІАН.
На вулиці, куди організатори зустрічі вивели гучномовці, заяви Наталії Вітренко молоді люди супроводжували вигуками “Ганьба!”. Вони тримали плакати з малюнками до нової казки “О єдіной і нєдєлімой”, де головними героями були Вовчик-братик (Володимир Марченко) та українська політична Баба-Йожка (Наталія Вітренко).
Для Вітренко до входу у приміщення, де відбувалася зустріч, пікетувальники принесли, за їхніми словами, “найбільш природній, екологічно чистий, економно витратний транспорт” – ступу з мітлою.

ІВАН ЗАЄЦЬ ПОТРАПИВ У ДТП
Депутат Верховної Ради Іван Заєць у п»ятницю, 3 лютого, приблизно о 21:00, повертаючись із Черкаської області у Київ, потрапив у ДТП і зараз перебуває у реанімації обласної клінічної лікарні у Черкасах.
Як повідомили у народному блоці Костенка-Плюща, одним з лідерів якого є госпіталізований, у Зайця черепно-мозкова травма, а також він отримав поранення від розбитого лобового скла автомобіля.
Лікарі оцінюють його стан як стабільний, середньої тяжкості. Багаточисленні травми отримав також і водій народного депутата.
Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Черкаси-Київ за 15 км від Черкас поблизу дамби через Дніпро. Причиною аварії, за попередньою інформацією, став виїзд джипу „Ніссан” на зустрічну смугу, якою рухався автомобіль ВАЗ-21011, у якому перебував Іван Заєць. Автомобілі зіштовхнулися.
— Лише те, що автомобіль Зайця рухався з невеликою швидкістю, врятувало його від найгіршого, — зазначили у секретаріаті блоку і додали, що співробітники ДАІ проводять слідство, зокрема, щодо дій водія джипу.

У США ЗІТКНУЛИСЯ ДВА ВАНТАЖНІ ЛІТАКИ
Внаслідок зіткнення двох вантажних літаків у повітрі над американським штатом Вісконсін загинуло троє людей.
Обидва літаки вилетіли приблизно в один і той же час з аеропорту в Мілуокі. Внаслідок зіткнення в повітрі один з них повністю втратив управління, екіпажу другого вдалося зробити аварійну посадку в 70 кілометрах від місця зльоту, в аеропорту Джено.
За даними місцевої поліції, під час посадки літак, екіпажу якого вдалося утримати машину в повітрі, зійшов зі злітно-посадочної смуги.
Лайнер, якому повезло менше, впав у полі поряд з населеним пунктом Уотертаун приблизно за 30 кілометрів на південь від місця аварійної посадки. Внаслідок падіння він зайнявся, усі троє пілотів, які знаходилися на борту, загинули.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору