Рівне:

Створення та просування сайтів

Луценко пропонує Вітренко безкоштовну охорону

Україна і світ 06-кві, 2006, 11:369 prov 972
Голова МВС України Юрій Луценко запропонував лідеру блоку «Народна опозиція» Наталії Вітренко охорону Міністерства внутрішніх справ.
В ефірі української служби Бі-бі-сі Луценко пояснив, що побоюється замаху на її життя з боку організованого політичного угруповання, яке фінансувало виборчу кампанію Вітренко.
— Я офіційно пропоную їй охорону від МВС, оскільки організоване політичне угруповання, яке вона повинна була ввести в парламент, пролетіло. І це дуже небезпечно для її життя, — зазначив міністр.
Юрій Луценко запропонував Наталії Вітренко безкоштовну державну охорону у разі, якщо вона скаже, де перебувають два кандидати з її списку — колишній керівник Львівської міліції Олег Сало й колишній керівник Закарпатського УВС Василь Варцаба.
Луценко також наголосив, що він не винен у тому, що Вітренко «на фініші своєї політичної кар’єри раптом очолила організоване політичне угруповання Макса Скаженого (відомий російський бізнесмен Максим Курочкін, оголошений у міжнародний розшук).
— Я сьогодні дуже переживаю за Наталію Михайлівну, оскільки Макс Скажений не пробачає прольотів і таких скажених витрат на ніщо, — зауважив міністр внутрішніх справ.
Тим часом, активісти блоку Наталії Вітренко встановили перед будинком Центральної виборчої комісії України в Києві понад 100 наметів із символікою блоку. Учасники акції вимагають перерахування голосів на виборах. Раніше Вітренко заявляла, що акція буде безстроковою.
Як повідомляє прес-служба Прогресивної соціалістичної партії України, яку очолює Вітренко, «наметове містечко простоїть на площі Лесі Українки доти, поки ЦВК не оголосить результати виборів 26 березня, що відповідають справжнім результатам голосування, а не політичним фантазіям влади і її «кишенькових» партій».
Блок Вітренко, за попередніми підсумками голосування, не проходить у Верховну Раду. За 3-відсоткового прохідного бар’єра він набирає 2,93% голосів. Востаннє ПСПУ була представлена у Верховній Раді третього скликання. 2002 року ПСПУ також не потрапила в парламент.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору