Рівне:

Створення та просування сайтів

СОЛОМА — АЛЬТЕРНАТИВНЕ ПАЛИВО?

Актуально 09-лют, 2006, 10:239 prov 1 035
6 лютого голова облдержадміністрації Василь Червоній звітував про роботу обласної виконавчої влади. Що правда, через зустріч із лідеркою БЮТ Юлією Тимошенко голова ОДА запізнився на прес-конференцію на 40 хвилин. Але ніхто із присутніх не залишив зали засідань.
Рівно рік перебуває на своїй посаді пан Червоній і, за його словами, обласна влада досягла вагомих успіхів. Рівненщина стала однією з чотирьох областей України, яку запросили на інвестиційні форуми в Давосі, а це вже про щось свідчить. За рік роботи Василя Червонія зросли надходження до бюджету як місцевого, так і державного. В області зросла середня місячна зарплата на 35,5 % і тепер вона становить 684 гривні. Не забув нагадати пан Червоній, що наша область є однією із лідерів за народжуваністю.
Також він розповів, що в цьому році газифікують ряд населенних пунктів. Правда, голова ОДА не є прихильником тотального газифікування. І вважає, що низка північних населенних пунктів області може жити і без блакитного палива. Бо там є ліс, торф та й, врешті-решт, солома( закрадаються сумніви, що соломою можливо обігріти примі-щення ).
Цікавим був коментар пана голови і на рахунок арешту деяких посадових осіб ТзОВ “Реноме-Смарт”, співвласником якого є давній “друг” пана Червонія Віктор Матчук. Нагадаємо, що нещодавно на митниці був затриманий вантаж, який належав цьому товариству (банкомати), документи на які не відповідали дійсності. Як висловився Василь Червоній, ніяких вказівок про затримку він митникам не давав. І що робити контрабанду він також не вчив одного з місцевих лідерів НСНУ.
Щодо того, що не зміг зробити Василь Червоній за рік, то йому не вдалося до кінця змінити кадри старої влади. Особливо це стосується лав правоохоронних органів. Прикладу, як може позитивно працювати нове керівництво, голова ОДА навів Рівненську сірникову фабрику, яка при старому керівництві була збитковою, а після призначення нового директора почало давати прибутки.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору