Рівне:

Створення та просування сайтів

ВАЛУЄВУ ЗРОБИЛИ ОПЕРАЦІЮ

Спорт 09-лют, 2006, 10:369 prov 972
Чемпіон WBA у суперважкій вазі з боксу Микола Валуєв під час недавнього перебування в Німеччині переніс операцію на коліні, що поставила під загрозу призначений на 1 квітня бій проти Оуена Бека.
Як розповів сам Валуєв, у його плани не входила ніяка операція: він пошкодив коліно ще півто-ра року тому, але оскільки біль не була гострою, весь цей час боксер намагався не звертати на неї уваги. Однак німецькі партнери Валуєва, помітивши, що він накульгує, порекоме-ндували пройти обсте-ження, а його хірург наполіг на негайній операції.
А тим часом у Росії Миколу чекає суд. Матеріали про інцидент, що відбувся між чемпіоном WBA у суперважкій вазі та охоронцем санкт-петербу-рзького спорткомплексу “Спартак”, передані у Федеральний суд Каліні-нського району, який має ухвалити рішення щодо порушення або відмову в порушенні кримінальної справи. Якщо кримінальна справа все-таки буде порушена, дії Миколи Валуєва можуть бути кваліфіковані за частиною 1 статті 115 КК Росії (навмисне заподіяння легкої шкоди здоров»ю). Сутичка між Валуєвим й охоронцем відбулася 19 січня. За версією поте-рпілого, боксер без види-мої причини накинувся на нього й протягом десяти хвилин бив кулаками й ногами. Сам Валуєв стверджує, що заступився за свою дружину, яку охоронець довів до сліз необґрунтованими причі-пками, і потерпілого не бив, а тільки штовхнув, у результаті чого він упав, послизнувшись на льоду. У лікарні, куди охоронець звернувся після цього інциденту, у нього зафі-ксовали травму ребер і струс мозку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору