Рівне:

Створення та просування сайтів

Світовий банк допоможе «Нафтогазу України» модернізувати газотранспортну систему

Україна і світ 09-бер, 2006, 13:019 prov 993
Світовий банк (СБ) надасть НАК «Нафтогаз України» технічну допомогу в розробці техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) реконструкції компресорних станцій у газотранспортній системі України.
Як повідомили в прес-центрі НАК “Нафтогаз України», директор СБ по Україні, Білорусі та Молдові Пол Бермінгем вважає, що проект реконструкції газотранспортної системи України дозволяє істотно поліпшити енергозбереження й зменшити технічне споживання газу в газотранспортній системі країни. Це, в свою чергу, поліпшить енергетичну безпеку, надійність газопостачання й водночас вивільнить потужності газотранспортної системи для додаткового транспортування газу через територію України.
https://ua.starter.ms/turbiny
У НАК “Нафтогаз України» переконані, що співпраця з СБ допоможе в реалізації масштабних програм із реформування нафтогазової галузі України й надасть можливість скористатися перевагами, передбаченими в межах Кіотського протоколу.
 Голова правління «Нафтогазу України» Олексій Івченко оцінює кошти, необхідні для модернізації української газотранспортної системи, у 3 млрд. доларів.
Прем»єр-міністр Юрій Єхануров вважає за необхідне до 2009 року модернізувати газотранспортну систему України для того, щоб вона повністю відповідала європейським вимогам.
«Нафтогаз України» є монополістом з транспортування газу по транзитних газопроводах, монополістом з транспортування нафти по нафтопроводах, а також найбільшим видобувачем і продавцем газу і найбільшим видобувачем нафти в Україні.
ГТС України складається з 36 тис. км магістральних газопроводів, 71 компресорної станції і 12 підземних сховищ газу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору