Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 09-бер, 2006, 13:089 prov 944
Про забиті стегна і сідниці
3 березня о 10.30 на 322 кілометрі автодороги Київ–Чоп 27-річний водій автомобіля «Форд-Транзит» Іван Р., житель Закарпатської області, їхав з Костополя у напрямку Києва. На перехресті, виконуючи лівий поворот з другорядної дороги на головну, він не пропустив авто АЗЛК 2140, яким керував 43-річний рівнянин Петро, і допустив зіткнення з нашим земляком. У результаті ДТП 11-річна пасажирка АЗЛК, учениця ЗОШ №22, отримала травму: забій лівого стегна. Ще одна пасажирка цього автомобіля, 48-річна Тамара Т., також постраждала. Вона отримала забій поясниці та правої сідниці. Після надання постраждалим допомоги їх відпустили додому.

Дідусі-зловмисники
Надійшов рапорт інспектора Рівненської роти ДПС «Кобра» старшого сержанта міліції Ящука О. про те, що він з напарником під час несення служби затримав на вулиці О. Дундича 66-річного пенсіонера Петра. Дідусь погрожував фізичною розправою громадянці Галині, працівниці міського ШЕУ. Старший же на 10 років за Петра мешканець Демидівщини вирішив діяти не погрозами, а справами. Він надавав стусанів 85-річній бабусі. В результаті «пенсіонерських» побоїв бабуся із травмою грудної клітки потрапила до медзакладу.

ДАІшники хабарів не беруть!
Нещодавно в місті Костопіль працівники ДАІ зупинили автомобіль «Мерседес-Бенц», водій якої порушував правила дорожнього руху. Транспортним засобом керував 30-річний Руслан Ф., житель Березнівського району. Щоб якось зам»яти свою провину, чоловік вирішив поступити старим водійським способом: дати хабаря працівникам ДАІ. Але ДАІшники не взяли 10 гривень, які запропонував порушник, а зафіксували факт дачі хабаря.

З вікна випало немовля
В реанімаційне відділення лікарні з черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, переломом кісток черепа та мозковою комою доставили однорічного жителя селища Рокитне. Хлопчик випав із другого поверху батьківської домівки.

Бакси замість консенсусу
Психологічний дискомфорт жителю одного із населених пунктів Млинівського району створював мешканець сусіднього обласного центру. Він неодноразово навідувався до селянина, погрожуючи фізичною розправою і вимагав відшкодувати кількасот доларів США за ремонт автомобіля, якого пошкодив під час ДТП за участю млинівчанина.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору