Рівне:

Створення та просування сайтів

Як бомжі виручку ділили

Кримінал 23-бер, 2006, 10:229 prov 1 032
Двоє захмелілих бомжів, 30-річний Леонід П. та 64-річний угорець Балінт Ф., який останнім часом «проживав» у нашому обласному центрі, в черговий раз почали «ділити виручку», яку вони заробили за день. Оскільки ця процедура стала систематичною, Леонід вирішив покінчити із несправедливим поділом грошей і провчити неодноразово судимого за крадіжки угорця…
У минулому номері ми повідомляли про сварку двох бомжів і вбивство одного з них іншим. Нещодавно стали відомі нові факти цього злочину.
Трагедія розігралася близько 22.00 у приміщенні Рівненського обласного центру з надання соціальних послуг інвалідам, ветеранам війни та праці та найбільш незахищеним верствам населення, що по вулиці Дубенській (тут волоцюги мають таку-сяку змогу похарчуватися та переночувати). Саме там Леонід вирішив, що зароблене буде тратити не вдвох із «компаньйоном», а сам. Маючи лише 30 років від народження, Леонід надіявся, що легко провчить 64-річного «колегу» по «бізнесу». Але Балінт неодноразово відвідував місця позбавлення волі, тому й навчився давати відсіч своїм кривдникам. Тож, коли молодий бомж напав на старшого, той зрозумів, що сили в нього явно забракне, щоб подолати молодшого. І він вирішив оборонитися за допомогою ножа, якого мав при собі. Із усієї сили він вдарив Леоніда ножем у голову. Від отриманої травми та втрати крові молодий бомж помер…
Як повідомили з ЦЗГ УМВС у Рівненській області, угорець-вбивця раніше мав сім’ю та великі перспективи. Свого часу здобув політехнічну освіту, тривалий час працював інженером на одному з підприємств, але вирішив, що таке життя нецікаве, і почав займатися тим, що йому подобалося.
Наразі колишній інженер затриманий , у скоєному слідчим зізнався. Проти нього порушили кримінальну справу. До закінчення суду Балінт перебуватиме в СІЗО . А потім – уже звичний для нього похід у місця позбавлення волі, але цього разу на значно довший термін.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору