Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 16-бер, 2006, 13:279 prov 920
Технік-винахідник
Очевидно, має хист до технічного моделювання житель села Перемишлівка, що на Млинівщині, адже свої «творчі» здібності втілив у конкретну справу і, дібравши ключі, проник в оселю односельчанина і звідти викрав 70 гривень і куртку.

Фальшиві бакси
32-річний житель Рівного розрахувався із директором гастроному «Україна», що на вулиці Князя Романа обласного центру, стодоларовою фальшивою купюрою. «Сотка» була виготовлена за допомогою копіювальної техніки. Ще більше мав стодоларових фальшивих грошей 29-річний рівнянин, у його квартирі міліціонери вилучили їх аж 9. Фальшивомонетник затриманий за статтею 115 КПК України.

Бомж-убивця
Правоохоронці затримали 64-річного чоловіка, котрий не має постійного місця проживання, а, коротше кажучи, бомжа. Затриманий 9 березня близько 22.00 вбив свого «колегу» 31-річного Леоніда П.

Брат на брата з ножем
До Рівненської обласної лікарні з ножовим пораненням лівої легені, живота та різаною раною плеча доставили 35-річного рівнянина. Тілесних ушкоджень потерпілому під час сварки завдав 25-річний брат.

Не всі Миколаї святі
29-річний мешканець обласного центру вирішив підзаробити собі на життя за допомогою грабежу. На перехресті вулиць Д.Галицького та Київської в місті Рівному він побачив одиноку перехожу. Добряче налякавши її, він відібрав у нещасної жінки сумочку, в якій знаходилися особисті речі, а також мобільний телефон та близько двохсот гривень.

крадуть ліс
Охоронцям порядку минулих вихідних довелося влаштовувати перегони зі злочинцями. Водій автомобіля «ЗІЛ-131» не зупинився перед міліцейським авто і продовжив рух далі. Але все ж таки машину-втікача правоохоронці спіймали в одному із дворів села Постійне Костопільського району. Вантажівка була вщент загружена викраденим у Рафалівському лісництві Володимирецького ДЛГ дубом.

А соломка то макова
Працівники міліції перешкодили здійсненно процедури збуту майже трьох кілограмів соломки, але не простої, а макової. Ця афера не вдалася 36-річному жителю Дубенського району. Також погорів на меленому зіллі 50-річний мешканець Корецького району. У нього міліціонери вилучили таку ж кількість маковиння, що й у вищезгаданого «колеги» з Дубенщини.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору