Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 25-травня, 2006, 16:169 prov 1 165
Перекинувся
21 травня близько шостої години ранку в селі Лопавше Демидівського району 32-річний водій автомобіля «Форд-Транзит» перекинувся в кювет. У результаті ДТП водій транспортного засобу отримав перелом шийного відділу хребта. З цими травмами його госпіталізували до Демидівської ЦРЛ.

Обкрадають церкви
У ніч на 20 травня невідомі, зірвавши віконні решітки в церкві Косьми-Деміона, що в селі Новий Корець, викрали дві ікони та Євангеліє. Збиток склав близько 500 гривень. Також злодії-безбожники пограбували ще один храм у Балашівці Березнівського району. Злочинці, перекусивши дужки навісного замка, викрали три ікони і стільки ж хрестиків з білого металу.

Жінок грабувати легше
Правоохоронці затримали 19-річного рівнянина, який близько 23.00 години на вулиці Соборній обласного центру, погрожуючи розправою, відібрав у 16-річної студентки сумочку, в якій знаходилися особисті речі: гроші, документи та мобільний телефон.

Бойовий пістолет, але…перероблений
Міліціонери на вулиці Степана Бандери обласного центру затримали 26-річного рівнянина, у якого вилучили пістолет калібру 9 мм та 6 патронів до нього. Згідно з проведенною експертизою встановили, що зброя була перероблена на пістолет для стрільби гумовими кулями та шротом.

Злодія спіймали
До рук правоохоронних органів потрапив 33-річний Олександр І., який не має постійного місця проживання. Чоловік протягом тривалого часу із приміщень державних установ, пробираючись до службових кабінетів, викрадав особисті речі працівників: мобільні телефони, гаманці тощо.

Пенсіонери з коноплею
100 грамів коноплі вилучили міліціонери у 54-річної пенсіонерки з Гощанського району. Дещо більше наркотичного зілля, приблизно 2 кілограми, конфіскували правоохоронці у 46-річного мешканця Костопільського району.

Довгожителька в колодязі
Впала в колодязь, набираючи воду, 87-річна мешканка міста Здолбунова. У результаті падіння бабуся отримала черепно-мозкову травму та загальне переохолодження організму. З цими травмами її доставили до Здолбунівської ЦРЛ.

Політ з п’ятого поверху
До лікарні з політравмою доставили 24-річного жителя міста енергетиків Кузнецовська. Чоловік випав з балкона п’ятого поверху власної квартири.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору