Рівне:

Створення та просування сайтів

П’яний угонщик

Кримінал 23-бер, 2006, 10:229 prov 1 035
Що керувало діями молодого хлопця у ніч з 13 на 14 березня, зараз уже відомо – горілка. Саме велика кількість алкоголю у шлунку молодика надихнула його на такий «подвиг», як угон автомобіля.
Саме у вищезгадану нічну, чи то пак, ранкову пору о 4 годині у черговій частині Рівненського міського відділу внутрішніх справ пролунав дзвінок. Схвильований голос повідомив черговому, що у дворі будинку №8, що по вулиці Корольова, невідомий чоловік намагається заволодіти автомобілем «Москвич-412». Інформацію про цю спробу викрадення легковика негайно передали всім постам. Неподалік якраз ніс службу спільний наряд ДАІ та патрульно-постової служби. Через хвилин п’ять правоохоронці прибули на повідомлене їм місце злочину. Угнаний «Москвич» вже виїжджав із подвір’я, але зловмисника злякало світло фар патрульного автомобіля і він зупинився. Якраз у цей момент на подвір’я вибіг господар авто зі своїми знайомими, які ще, напевне, і не встигли прокинутися в таку ранню пору. Тож зловмисник ще добре відбувся, що потрапив до рук правоохоронців, а не розгніваного сонного власника легковика та його друзів.
Як повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС у Рівненській області, угонщиком виявився 22-річний рівнянин. Хлопець був у нетверезому стані і йому захотілося доїхати додому не на таксі, за яке ще й 10 гривень треба платити, а з вітерцем і безкоштовно. Незважаючи на те, що хлопець був «ніякий», зумів натрапити на не дуже «крутий» автомобіль і за допомогою викрутки відкрити дверцята легковика. На жаль для любителя нічної їзди, нічого доброго у нього не вийшло. На запитання правоохоронців: «Чому так сталося?», відповів лаконічно: «Напився, не знаю».
Дії Олесандра кваліфікували як незаконне заволодіння транспортним засобом. І тепер «нещасливому» угонщику доведеться чекати рішення суду, а поки що він зможе осмислити свій вчинок у СІЗО.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору