Рівне:

Створення та просування сайтів

М’ясо і молочна продукція стануть об’єктами держрегулювання

Україна і світ 06-кві, 2006, 11:379 prov 869
Як повідомив віце-прем’єр-міністр із аграрних питань Юрій Мельник, Кабінет Міністрів України має намір у 2007/2008 маркетинговому році внести в перелік об’єктів державного регулювання такі види продукції тваринництва, як м’ясо та готова продукція з молока, передають Українські новини.
Мельник зазначив, що зміни до закону про об’єкти державного регулювання зараз розробляються і над ними працює Міністерство аграрної політики. Він також додав, що ці зміни до закону необхідно внести до початку бюджетного процесу на 2007 рік.
За словами Мельника, якщо не будуть передбачені мінімальні ціни на таку продукцію, то буде здійснюватися виділення дотацій на її виробництво.
Віце-прем’єр-міністр із аграрних питань нагадав, що на 2005/2006 маркетинговий рік було запропоновано встановити прямі дотації на сільське господарство в розмірі 3,7 млрд. гривень.
Раніше Мінагрополітики запропонувало Кабміну не продовжувати державне регулювання цін на насіння соняшника, кукурудзу, ячмінь і овес на 2006/2007 маркетинговий рік.
Державне цінове регулювання передбачене законом «Про державну підтримку сільського господарства», відповідно до якого Кабміну надається право запроваджувати держрегулювання цін об’єктів, повний перелік яких підлягає офіційному оприлюдненю не пізніше ніж за 30 днів до початку маркетингового року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору