Рівне:

Створення та просування сайтів

Із собакою до діда в гості

Кримінал 06-кві, 2006, 11:469 prov 868
В останніх числах березня до Гощанського райвідділу міліції зателефонували мешканці села Синів та повідомили, що поруч із одним будинком довгенько стоїть автомобіль, всередині якого знаходяться молоді люди, які поводять себе досить дивно.
Начальник Гощанського РВ УМВС Ігор Олексюк та його заступник Валерій Міщук вирішили не зволікати. Прибувши до вищезгаданого села, вони справді побачили автомобіль із пасажирами. З легковика невдовзі вийшов юнак із двома своїми друзями. Правоохоронці запитали у підозрілих молодиків, що вони тут роблять. На що отримали невпевнену відповідь одного з них: « Ми тут до діда цуценя привезли, та через багнюку не можемо дістатися…». До якого ж саме діда вони приїхали, так і не пояснили. Тут і «цуценя» вибігло – собацюра бійцівської породи. Поки всі дивилися на «цуцика», один молодик викинув від себе якийсь предмет, але досвідчені міліціонери помітили цей рух юнака. Коли Валерій Міщук підняв його із землі, то побачив, що то був перероблений газовий пістолет.
«Кінологів» довелося доправити до райвідділу міліції. Перевірка покаже, що ж насправді привело хлопців у Синів із собачкою та пістолетом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору