Рівне:

Створення та просування сайтів

Україна не здолала Бельгію

Спорт 06-кві, 2006, 12:309 prov 838
У матчі першої групи євро-африканської зони на Кубок Девіса збірна України програла Бельгії з рахунком 1:4. Після двох днів двобою українська команда поступалася 0:3. У неділю єдине очко збірній Україні приніс Сергій Бубка-молодший, який з рахунком 7:6, 3:6, 7:6 переміг Штефана Ваутерса. Перша ракетка збірної України Сергій Стаховський у неділю програв Жиллєсу Елсенеєру. Рахунок гри 6:3, 7:6 на користь бельгійця.
Після поразки в перший день в одиночному розряді всі сподівання українців були на парний розряд. Утім, цим надіям не судилося бути виправданими. Українська пара Сергій Стаховський/Сергій Бубка у суботу в трьох сетах була декласована бельгійським дуетом Олів’є Рохус/Крістоф Вліген з рахунком 6:7, 3:6, 2:6. У п`ятницю у першій зустрічі Орест Терещук програв Олівьє Рохусу — 3:6, 1:6, 2:6, а перший номер збірної України Сергій Стаховський у другому двобої поступився Крістофу Влігену — 3:6, 3:6, 6:7.
Тепер українська команда за право залишитися в першій групі євро-африканської зони у вересні цього року гратиме зі збірною, яка програє в матчі Великобританія – Ізраїль.
Після цієї поразки українська команда буде боротися за право залишитися в першій групі євро-африканської зони, а Бельгія гратиме матч, переможець якого вийде до світової групи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору