Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 21-лип, 2005, 12:079 prov 1 103
У неділю в Москві, на малій арені спорткомплексу “Лужники” відбувся фінальний матч Кубка світу з боксу, у якому зустрілися збірні Росії й Куби. Програючи після п’яти боїв з рахунком 1:4, російські боксери зуміли переламати хід зустрічі й, вигравши шість заключних двобоїв, вони здобули загальнокомандну перемогу з рахунком 7:4.
* * *
Молодіжна збірна України посіла 15 місце на першості Європи серед молодіжних команд, яка закінчилася в підмосковному Чехово. В останній грі чемпіонату українські баскетболісти з рахунком 76:50 перемогли команду Чехії. Чемпіоном континенту стала команда Росії, яка у фінальній грі з рахунком 61:53 здолала команду Литви. Бронза в збірної Сербії та Чорногорії.
* * *
Минулого тижня в клініці Мілана було проведене обстеження обличчя форварда “Мілана” й збірної України Андрія Шевченка, після чого лікарі вирішили вийняти з вилиці гравця пластини. Нагадаємо, їх поставили Андрію після лютневої травми. У результаті такої повторної міні-операції Шевченко пропустить виставочні матчі свого клубу в Америці.
* * *
У літній лізі в Лонг Біч у цю ніч пройшли чергові ігри. “Мемфіс Гріззліз” обіграли команду із Сенегалу 88:71. Український центрфорвард Сергій Ліщук провів на майданчику більше п’ятнадцяти хвилин, реалізувавши три з п’яти кидків з гри й набравши дев’ять очок. Також вихованець рівненського баскетболу додав три підбори, одну передачу, один блок-шот й одну втрату.
* * *
У суботу шість зірок авто-мотоспорту вийшли на старт “Перегонів легенд”, що пройшли в рамках етапу DTM на “Норізрінгу”. Перемогу відсвяткував чотириразовий чемпіон світу Ален Прост. Француз одержав переможний кубок, а стараннями всіх гонщиків було зібрано 500 000 євро, які підуть на благодійні цілі.
* * *
15 липня 2005 року Національна мережа мобільного зв’язку life:) і футбольний клуб “Шахтар” домовилися про генеральне спонсорство на 1 рік. Відзначимо, що вже під час гри із “Дніпром” на футболках донеччан з`явився логотип life:), хоча в грі з “Волинню” на формі “Шахтаря” було зображення ще одного мобільного оператора – DCC.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору