Рівне:

Створення та просування сайтів

Дубно

Що новенького? 19-бер, 2009, 15:399 prov 1 314
Фінансових порушень на 692,54 тисячі гривень виявили ревізори обласного КРУ у відділі освіти Дубенської райдержадміністрації, — повідомили з прес-служби КРУ в Рівненській області.
У ході планової ревізії спеціалісти КРУ зафіксували суттєві неточності у веденні бухгалтерського обліку. Зокрема, не проводилася переоцінка окремих об’єктів необоротних активів, упродовж 2006-2007 років не нараховувався їх знос, занижувався розмір реструктуризованої кредиторської заборгованості за компенсацію комунальних послуг. За листопад 2006 та липень-серпень 2008 року не проводилася індексація заробітної плати, в результаті чого працівники відділу освіти недоотримали 16 тисяч гривень.
Окрім того, ревізори зафіксували у районному відділі освіти і факти надлишкових нарахувань та виплат матеріальної допомоги на оздоровлення, надбавки за вислугу років і, відповідно, зайвих перерахувань до державних цільових фондів та до пенсійного фонду.
За результатами ревізії складено три протоколи про адміністративне правопорушення, а керівнику відділу освіти Дубенської райдержадміністрації направлено вимоги щодо усунення виявлених порушень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору