Рівне:

Створення та просування сайтів

Млинівський відділ освіти незаконно позичив у шкіл комп’ютерну техніку

Кримінал 02-кві, 2009, 09:139 prov 1 320
Взяли, так би мовити, в тимчасове користування – терміном на два роки — комп’ютерну техніку, яка призначалася для загальноосвітніх шкіл Млинівського району, керівники тамтешнього відділу освіти. Використовувалися у відділі освіти й меблі, придбані у грудні 2008 року групою з централізованого обслуговування шкіл району.
«Оренді» завадили ревізори КРУ в Рівненській області, які виявили порушення і змусили в ході планової ревізії виправити їх.
Загалом, у відділі освіти Млинівської райдержадміністрації контролери–ревізори встановили на 900 тисяч гривень фінансових порушень. Зокрема, зафіксували факти завищення потреби в бюджетних коштах на підвищення заробітної плати, надлишкової виплати надбавки одному із директорів шкіл, придбання бензину із порушенням встановлені законодавством тендерної процедури. В бухгалтерському обліку районної освіти не проводилася переоцінка окремих об’єктів необоротних активів, індексація суми зносу тощо.
За матеріалами ревізії складено три протоколи про адміністративне правопорушення. Як повідомив начальник відділу контролю у сфері освіти КРУ в Рівненській області Олександр Галагуз, в ході ревізії майже всю суму завданих фінансових збитків було відшкодовано, а порушення усунуто, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору