Рівне:

Створення та просування сайтів

ВЕТЕРАНИ “ВІДІРВУТЬСЯ” У НІЧНОМУ КЛУБІ

Актуально 04-травня, 2006, 11:309 prov 909
Безкоштовно помиті в лазнях та причесані в перукарнях приїдуть на таксі учасники та ветерани Великої Вітчизняної війни у переддень Дня перемоги до нічного клубу “Лагуна”, щоб відпочити і побачити, як і де “відриваються” їхні онуки. Таке незвичайне задоволення для ветеранів стане можливим завдяки старанням Рівненського міськвиконкому.
Хоча ювілейна 60 річниця перемоги над фашистськими загарбниками відзначалася минулоріч, цього року свято має пройти не з меншим розмахом. Про це заявила заступник міського голови Рівного Світлана Богатирчук-Кривко. Для цього оргкомітет звернувся до підприємств та організацій Рівного з проханням допомогти напередодні свята ветеранам. Міська влада також звернулася до власників лазень та перукарень. Як результат – учасники бойових дій матимуть змогу 5 і 6 травня отримати безкоштовні послуги цих закладів. А також кожен житель Рівного, незважаючи на вкрай важку ситуацію у КТП “Комуненергія”, 9 травня матиме можливість помитися гарячою водою у себе вдома, – не зовсім впевнено, але пообіцяв міський голова Рівного Віктор Чайка.
Окрім того, звернулися до керівників підприємств, фірм, організацій, аби надали ветеранам продуктові пакети – така допомога для людей, які отримують пенсію 350 гривень, буде дуже доречною. А у кафе і ресторанах для учасників війни будуть накриті святкові столи. Минулого року цією послугою у Рівному скористалося більше 130 ветеранів. А ще у розпорядженні цієї категорії населення обласного центру у святковий день будуть таксі та маршрутки, які безкоштовно доправлятимуть їх у будь-який кінець міста.
Безпосередньо у День перемоги відбудеться покладання квітів, а потім урочиста колона пройде до Дубенського меморіалу, де вшанують пам’ять загиблих за участю владик Євсевія та Варфоломія. Пізніше всі зможуть скуштувати солдатської каші на базі 13 армійського корпусу.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору