Рівне:

Створення та просування сайтів

2 лютого у Рівному відзначатимуть 65-ту річницю визволення міста від німецьких загарбників

Останні новини 26-січ, 2009, 09:329 prov 1 199
На сьогоднішній день у Рівному залишилось десять живих ветеранів-визволителів м. Рівне. У 2008 році щомісячно з міського бюджету ветеранам-визволителям виплачували матеріальну допомогу у розмірі 50 гривень. У бюджеті міста на 2009 рік планується передбачити по 100 гривень щомісячно.
У цей день відбудеться покладання квітів до пам'ятних місця пов'язаних з Великою Вітчизняною війною.
О 10.30 год. до пам'ятника "Загиблим за Україну" урочисто покладуть вінки керівництво міста та області. Далі відбудеться переїзд автобусом на Дубенське кладовище (в автобусі знайдеться місце і для журналістів :), де відбудеться молебінь за загиблими у Великій Вітчизняній війні після чого відбудеться покладання вінків та квітів до Військовому меморіалі керівниками області та міста за участю членів ветеранських та громадських організацій Рівного, молоді та представників 13 армійського корпусу.
О 12.00 годині в міському Палаці культури розпочнуться урочистості для визволителів Рівного.
На майдані Незалежності 2 лютого, до 9.00 години будуть підняті Державний прапор України та прапор м. Рівного, з 9.00 год. на Військовому меморіалі Дубенського кладовища - запалено Вічний вогонь, буде ввімкнена вечірня святкова ілюмінація.
Працівники житлово-комунального господарства до 2 лютого приведуть в належний стан місця проведення заходів та покладання вінків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору