Рівне:

Створення та просування сайтів

На таксі у кафе – безкоштовно таку розкіш зможуть дозволити собі ветерани Рівного 9 травня

Актуально 05-травня, 2005, 14:439 prov 1 022
Про це повідомила заступник міського голови Світлани Богатирчук-Кривко. За її словами, cвяткування 9 травня розпочнеться о 9 годині ранку з покладання квітів до пам’ятників. Колону ветеранів по обидва боки погодились супроводжувати військовослужбовці строкової служби місцевих військових частин.
Не забуло керівництво міста і про немічних ветеранів, які самотужки не зможуть подолати таку відстань. Спеціально для них, як зазначила пані Кривко, міська влада замовила шість автобусів.
Зрозуміло, що проведення такого масштабного святкування не під силу організувати тільки за рахунок міського бюджету, тому заступник міського голови звернулася до керівників підприємств громадського харчування, побутового обслуговування та водіїв таксі нашого міста із проханням допомогти у підготовці.
– Нехай визволителі відчують реальну турботу про них і отримають можливість хоча б 9 травня безкоштовно посидіти в кафе, скористатися послугами пасажирського транспорту, таксі, відвідати заклади побутового обслуговування та дозвілля,– зазначила пані Кривко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору