Рівне:

Створення та просування сайтів

НОВИЙ РІК – ДОРОГЕ ЗАДОВОЛЕННЯ

Актуально 29-гру, 2005, 12:529 prov 1 169
Святковий феєрверк у новорічну ніч відбудеться о першій годині і коштуватиме це видовище міській владі вісім тисяч гривень. Про це повідомила заступник міського голови Рівного Світлана Богатирчук-Кривко.
Загалом, як розповіла пані Богатирчук-Кривко, міська влада, організовуючи заходи на час новорічно-різдвяних свят, виходила з розрахунку, що вони вважаються сімейними і відзначаються у родинному колі. Для цього змістили у часі зимові канікули, які у рівненських школярів розпочнуться з 31 грудня. Також міська влада, з подачі Кабінету Міністрів, рекомендує підприємствам та установам запровадити різдвяні канікули – з 1 січня. Правда, з подальшим відпрацюванням. Самі ж представники міськвиконкому на канікули йти не збираються, а працюватимуть, стверджує Світлана Богатирчук-Кривко, у звичайному режимі.
Щодо заходів, які очікують рівнян та гостей області у святкові дні, то вони, очевидно, не вразять своєю оригінальністю любителів видовищ. Це будуть традиційні різдвяні колядки та щедрівки. А також цьогоріч вдуге у Рівному пройде фестиваль пісенно-музичного мистецтва “Різдвяні піснеспіви”, який проводитиме управління культури та туризму Рівненського міськвиконкому спільно з Рівненською єпархією Української православної церкви Київського Патріархату.
Малечу чекають новорічні ранки з Дідом Морозом та подарунками. Вони проходитимуть у всіх закладах відпочинку: від палацу дітей та молоді до драмтеатру. Організувати свято для дітей пільгових категорій – з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей-інвалідів береться міська влада. Причому, зазначила пані Кравко, подарунки для діток готуються солідні.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору