Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 11-травня, 2006, 15:209 prov 919
«Мінськ» в угоні
7 травня правоохоронці затримали 42-річного Бориса Б., мешканця Березнівського району, який у селі Зірне на початку квітня цього року викрав мотоцикл «Мінськ», 1996 року випуску. Транспортний засіб належав 31-річному Миколі К. Мотоцикл повернули власнику.

Перевелися джентельмени
35-річний Заза Ч., житель смт. Клесів, вирішив довести, що в нього таки гаряча кров. Приїхавши до міста Сарни, він переконав у цьому 26-річну сарненчанку Ганну, яку добряче побив.

Спирт на Юрія
6 травня о 13.00 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Сапожин Корецького району міліціонери зупинили вантажівку «КРАЗ». Автомобіль належить 42-річному Анатолію С., жителю Київської області. У кузові «КРАЗа» правоохоронці виявили ємність 25 м/куб, у якій знаходилася рідина білого кольору із запахом спирту без відповідних документів. Тепер водію доведеться пояснювати, для кого чи для чого був призначений цей вантаж.

Дитина під колесами
День перемоги ледь не став фатальним для 7-річного Андрія Н. Хлопчик близько 20.55 на вулиці Гагаріна вибіг на проїжджу частину. Саме в цей час по ній рухався водій «Радіо-таксі 061» 32-річний Олександр Г. на автомобілі «Ауді-100». Водій встиг зреагувати на цей несподіваний крок дитини і зменшив швидкість іномарки, чим пом’якшив удар. Але все-таки малолітній пішохід одержав незначні травми і його доставили до приймального відділення ЦМЛ міста Рівного. Після надання допомоги його відпустили додому.

Граната у переддень 9 травня
8 травня в селі Листвин Дубенського району під час проведення весняно-польових робіт селяни виявили гранату «Ф-1» часів Другої світової війни. Місце знахідки взяли під охорону працівники Дубенського райвідділу УМВС України в Рівненській області. Знешкодження гранати покладено на піротехнічну групу ГУ МНС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору