Рівне:

Створення та просування сайтів

Камікадзе на мотоциклі

Кримінал 18-травня, 2006, 15:549 prov 802
Схоже, мода на викрадання мотоциклів марки «Мінськ» зростає з дня на день. І якщо в минулому номері ми повідомляли про білоруський транспортний засіб, який викрав любитель прокататися на «халяву», то тепер зловмисник, викравши мотоцикла, наробив біди.
Ця пригода сталася в місті енергетиків Кузнецовську 14 травня. В цей день власник міні-мотоцикла залишив його біля базару і пішов собі щось купувати. Наївний чоловік навіть гадки не мав, що майже раритетний «Мінськ» може зацікавити когось. Яким же було здивування власника мотоцикла, коли він прийшов на місце, де залишив свій «диво-транспорт», і не побачив його там. Чоловік відразу повідомив про зникнення свого сталевого коня міліціонерам.
Правоохоронцям вдалося затримати угонщика. Крадієм виявився 27-річний Сергій. Можливо, чоловік і отримав би менше покарання, якби не одне «але». Катаючись містом, горе-мотоцикліст збив на пішохідному переході 59-річного Володимира. В результаті цього наїзду пенсіонер отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом поперекового відділу хребта і забійні травми тіла. Швидка доставила потерпілого до ЦМЛ міста Кузнецовська.
Щодо порушника закону, то тепер йому доведеться чекати вироку суду і відшкодувати збитки, які він наніс не так власнику мотоцикла, як чоловікові, якого тяжко травмував.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору