Рівне:

Створення та просування сайтів

Перемога без гри

Спорт 09-кві, 2009, 12:599 prov 971
У суботу поновився чемпіонат України з футболу у другій лізі. Рівненський ”Верес” приймав на власному майданчику ФК ”Коростень”. На жаль, вболівальники господарів не змогли подивитися поєдинок. Гості за півгодини до початку гри зателефонували й повідомили керівництву ФК ”Верес”, що їх автобус зламався.
Суддівська бригада вивела на футбольне поле команду господарів. Головний арбітр поєдинку дав свисток про початок й завершення матчу. ”Верес” здобув технічну перемогу. Проте крім трьох очок у доробку команди позитиву було мало. Головне розчарування — тренерський штаб не зміг перевірити готовність команди у ”бойовій” обстановці. Аби підтримати фізичну форму та дати ігрову практику в понеділок, команда провела ”двосторонку”, а у вівторок зустрілася із здолбунівською командою ”Волинь-Цемент” (виграла 3:1).
Щодо змін, то команду залишили шість гравців: Василь Козіброда, Олег Котюк, Ігор Носарєв, Володимир Ткачук, Вадим Царьов та Сергій Цвик. Натомість дозаявлені були Андрій Колаковський та Олег Коршунов.
Підопічні Миколи Філіна підготовку до другої половини чемпіонату провели в рідних стінах. Через фінансові труднощі команда не зуміла виїхати на заплановані передсезонні збори. Все, що вдалося — провести кілька товариських поєдинків та взяти участь у турнірі Меморіал Володимира Шморгуна, гравці команди відіграли за різні колективи у міському зимовому турнірі пам’яті Володимир Шморгуна. Двічі ”Верес” грав у Тернополі проти місцевої ”Ниви” (поступилися 1:3 та розійшлися миром 0:0), виграв у Львові у ”Карпат-2” — 2:1.
Тим часом клуб своїми силами проводить облаштування підтрибунних приміщень: роздягалень команди, суддівської кімнати та кімнати персоналу команди.
Президент футбольного клубу “Верес” Ігор Климишин:
— Команда як могла готувалася до чемпіонату. Якихось кардинальних змін у нас немає. Відбуваються робочі зустрічі з міською владою, людьми, які зацікавлені у відродженні рівненського футболу. Звичайно, рядовим уболівальникам цього не помітно. Проте повірте мені — кропітка робота ведеться. Але в один день, чи навіть місяць, вона не зробиться. Зараз можу сказати одне — йде реорганізація клубу. Можливо, не такими темпами, як цього хотілося б. Я задоволений зустріччю із міським головою Володимиром Хомком, людьми, які зацікавленні у відновлені команди — бажання в них є. А це головне.
Набравши 27 пунктів, рівняни залишаються на дев’ятому місці турнірної таблиці. Лідирує у змаганнях Вінницька ”Нива” — 47 очок. Саме з лідером у Вінниці проведе наступну гру ”Верес”. Поєдинок відбудеться 11 квітня.
Результати решти ігор: ”Дніпро” — ”Буковина” — 1:4, ЦСКА — ”Поділля-Хмельницький” — 3:0, ”Рось” — МФК ”Миколаїв” — 0:1, ”Нафком” — ”Нива” (Вінниця) — 0:1, ”Бастіон” — ”Єдність” — 0:4, ”Карпати-2” — ”Арсенал” — 2:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору