Рівне:

Створення та просування сайтів

Крадені скутери збував, а гроші пропивав

Кримінал 09-кві, 2009, 13:309 prov 1 073
Розкривати злочини минулих років непросто. Надто крадіжки. Зазвичай викрадену річ встигають перепродати, вона за рік чи два може змінити кількох власників… А справжній, якого «обібрали», з плином часу лише втрачає надію повернути своє майно. Та днями правоохоронцям Гощанщини вдалося таки затримати чоловіка, який у 2007 році залишив трьох жителів райцентру без скутерів, а один із транспортних засобів – навіть повернути.
Як повідомив перший заступник начальника Гощанського РВ УМВС Андрій Волохов, на слід крадія – 31-річного мешканця Гощі Олександра – вийшли працівники сектору карного розшуку.
– Вдалося вилучити один із крадених скутерів та повернути його власнику, – каже Андрій Волохов. – Зараз проводяться заходи для встановлення місцезнаходження інших двох. За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 ККУ.
Олександр зізнався у всіх трьох крадіжках. Скутери він поцупив біля кафе «Гощанка», «Монастирське» та у посадці при в’їзді в Гощу.
– Два я повіз у Рівне і продав, а третій загнав до друга, його відразу продати не вийшло, – розповідає підозрюваний. – Крав у зв’язку з безгрошів’ям, тому що на той час ніде не працював… У скоєному розкаююся…
Та лише частину виручених грошей Олександр витратив на те, щоб прогодувати сім’ю, зокрема двох неповнолітніх діток. Решту ж просто пропив…
Міліція наразі не припиняє пошуків.
– За наявною інформацією, один зі скутерів перепроданий у село Бабин, а інший – у місто Рівне, – каже Андрій Волохов. – Думаю, повернути їх власникам вдасться.
Якщо ж скутери не будуть знайдені, суд, найімовірніше, призначить підозрюваному відшкодування завданих матеріальних збитків.
Марина НОНКА,
ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору