Рівне:

Створення та просування сайтів

ДЗВІНКА ВОДИЦЯ З НАРОДНОЇ КРИНИЦІ

Новини регіону 01-чер, 2006, 20:029 prov 1 042
Десять років проминуло відтоді, як вони об’єдналися у вокально-інструментальне тріо, назвавши його “Срібною терцією”. Для багатьох знавців музичного мистецтва спершу таке об’днання досить різнорідних інструментів, якими є баян, скрипка та бандура, видалося неприроднім. Дехто вважав, що цей колектив протримається зовсім недовго. Однак песимістичні сподівання не справдилися.
Очолюваний заслуженим діячем мистецтв України Борисом Забутою, мистецький гурт з кожним роком здобував усе нових шанувальників пісенних скарбів. Голос баяна художнього керівника органічно влився в чарівні звуки бандури Тетяни Басовець та скрипки Людмили Косих. А самобутні голоси обох артисток так глибоко й проникливо торкнулися слухацьких сердець, що проблема з аудиторією відпала сама собою.
“Срібну терцію” почали запрошувати на всеукраїнські та міжнародні фестивалі, звідки вона привозила численні нагороди переможців і дипломантів. З нагоди свого 10-річчя “Срібна терція” дала святковий концерт на сцені обласного академічного музично-драматичного театру. І вкотре довела, що по праву належить до самобутніх і талановитих художніх колективів і Рівненщини, й України в цілому.
Юрій БЕРЕЗА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору