Рівне:

Створення та просування сайтів

Підлітки й мобільник

Кримінал 01-чер, 2006, 20:079 prov 823
Ця історія трапилася нещодавно в обласному центрі. 14-річному хлопчині матір на день народження подарувала мобільник. Але, на жаль, власнику телефона користуватися апаратом довелося недовго.
Святослав навчався у другу зміну, дорога до учбового закладу якраз пролягала через сумнозвісний (у плані різних порушень) гідропарк. Одного дня підліток, як завжди, зібрався до школи і пішов тією ж дорогою, якою вже ходив не один рік. Не відчуваючи ніякої небезпеки, Святослав прямував по гідропарку. На свою біду, по дорозі він зустрів трьох своїх ровесників. Один із них попросив у Святослава гривню, але хлопець сказав, що в нього немає грошей. Нахабі, мабуть, відмова не сподобалася і він, не кажучи ні слова, почав обшукувати оторопілого школяра. Грошей молодий «гоп-стопер» не знайшов, натомість вийняв із кишені підлітка нещодавній подарунок матері. І миттєво троє хуліганів кинулися навтьоки.
Це, звичайно, один із багатьох подібних випадків, які трапляються щодня. Міліцейська статистика свідчить, що лише протягом чотирьох місяців цього року зафіксовано близько сотні таких злочинів, половину з яких вдалося розкрити.
Як повідомили в ЦЗГ УМВС у Рівненській області, вдалося затримати і трьох грабіжників, які відібрали мобільний телефон у Святослава. До слова, хлопці вже встигли його продати за символічну ціну — 280 гривень. Але все ж таки завдяки правоохоронцям телефон повернули законному власнику. Щодо самих правопорушників, то вони по закінченні дев’яти класів не виявили бажання далі вчитися, обравши такий спосіб заробітку грошей. Але, як відомо, рано чи пізно за свої дії доводиться відповідати. Тож тепер у хлопців з’явиться можливість подумати над тим, чи не дарма вони так рано закинули навчання.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору