Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині троє молодиків побили 15-річого хлопця, бо він їм не сподобався

Волинська область 17-лис, 2009, 09:069 Lobanovskiy 953
Про те, що її сина побили, працівникам міліції повідомила мати Владислава, який став жертвою свавільних дій трьох молодиків. Хлопець приїхав до села Прилуцьке, аби заробити собі грошей на навчання, але крім струсу мозку та тілесних ушкоджень більше нічого не отримав.
Про це повідомляє Ірин НОВОСАД, ВЗГ УМВС України у Волинській області.

Потерпілий розповів, що він зайшов до місцевого бару купити мінеральної води, але чомусь не сподобався молодикам, котрі святкували там день народження. Вони відразу почали поводити себе зухвало, тому після короткої розмови вивели Владислава на вулицю, де почали бити. Хлопець, отримавши добрячих стусанів, намагався втекти, проте хулігани щоразу його наздоганяли і продовжували наносити тілесні ушкодження. Під час бійки потерпілого навіть кинули до річки, але він звідти вибрався. Припинили свої знущання молодики лише тоді, коли забрали у Влада 16 гривень та мобільний телефон.

Як тільки сина привезли додому, Ірина Валеріївна вирішила негайно звернутися до працівників міліції. Відділ кримінальної міліції у справах дітей Луцького МВ УМВС відразу передав справу ківерцівським міліціонерам, які досить швидко знайшли хуліганів. Начальник Ківерцівського РВ УМВС в області Ігор Муковоз розповів, що спочатку вдалося затримати одного підозрюваного, який невдовзі назвав імена своїх спільників. Раніше хлопці не мали жодних проблем із законом, однак у житті нічим серйозним не займалися: у свої 18, 20 та 22 роки вони ніде не навчалися та не працювали. Того дня у них також був вихідний – день народження товариша. Після випитої пляшки горілки компанія, вочевидь, хотіла повеселитися. Віктор, якого затримали першого після бійки, свого вчинку пояснити не може, хоча й визнає, що був ініціатором бійки та й ударів, мабуть, найбільше зробив. Тепер про це жалкує…

Мати Владислава також поділилася своїми переживаннями. Вона дуже вдячна працівникам міліції, що вони так швидко знайшли кривдників її дитини. Ірина Валеріївна розповіла, що живуть вони із сином у Луцьку двоє без батька, тому матеріальної підтримки особливо не мають від кого чекати. Владислав вирішив, що доки у технікумі, де він навчається, карантин, він міг би заробити трохи грошей, щоб допомогти мамі заплатити за навчання. У Прилуцькому працював його двоюрідний брат, котрий міг допомогти з роботою, тому хлопець поїхав до нього. Про що потім пошкодував не один раз.

Проти молодиків порушено кримінальну справу за двома статтями Кримінального кодексу України – розбійний напад та хуліганство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору