Рівне:

Створення та просування сайтів

ГРОШІ КАПАЮТЬ... З ВЕЖІ

Новини регіону 08-чер, 2006, 10:479 prov 1 112
Нелегко нині виживати сільським громадам. Кожна копійка, як кажуть, на вагу золота. Відтак життєдіяльність громад у значній мірі залежить від діловитості, оперативності і звичайної житейської кмітливості сільського голови. Очевидно, набір якраз таких рис закладений у характері Уїздецького сільського голови Василя Мідика. А річ ось у чім.
Торік Василь Мідик вів ділові перемовини з представниками компанії «Київ-Стар». Результат переговорів — зв’язківці звернулися у сільську раду з проханням надати в оренду компанії 0,15 га землі у селі Борбин для розташування вежі стільникового зв’язку. Депутати сільської ради дали згоду. Відтепер за оренду землі компанія упродовж десяти літ щорічно сплачуватиме 6000 гривень. Якщо цю арифметику перекласти на дохідливішу бухгалтерію, то одна сотка орендованої землі борбинцям «врожаїтиме» на 400 гривень.
Цікаво, що проторували шлях до уїздчан і конкуренти «Київ-Стару» – компанія «UМС», яка має намір розташувати вежу стільникового зв’язку в Уїздцях і пропонує за оренду землі для сільської громади сплачувати щорічно 5000 гривень. Депутати мають намір розглянути це питання на сесії сільської ради. Неважко передбачити, яким буде їх рішення, адже гроші, як кажуть, капають з вежі…
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору