Рівне:

Створення та просування сайтів

СПОЧАТКУ ЛЮБОВ, А ПОТІМ ВИНО...

Таке життя 08-чер, 2006, 10:529 prov 823
В останні роки відстань між державами настільки скоротилася, що ми, виховані в умовах замкнутого совєтського простору, уже не дивуємося, коли на вулицях провінційного містечка зустрінемо, скажімо, «негра преклонних лєт». Звичним явищем стало те, що ознайомитися з постсовєтською дійсністю у незалежній українській державі прагнуть громадяни Польщі, Словаччини, Італії, Голландії, Франції та інших країн. Якось завітали у містечко на березі мальовничої водойми двоє емоційних... іноземців. Щоб уникнути міжнародних непорозумінь і дипломатичних скандалів, не вказуватиму їхньої національності.
Отож, обом зарубіжним гостям уже в перший вечір перебування у нашому краю захотілося... любові. І не такої, від якої співають серенади, а такої, щоб швидше, без будь-яких зобов’язань і наслідків, та ще й надурняк. Не дивно, що забугорні ловеласи вечірньою порою доволі швидко познайомилися із місцевими дівами ночі і для психологічного розвантаження, і, так би мовити, перед сексуальною розминкою запросили їх у бар. Гонорово і з вітерцем під’їхав нашвидкоруч склепаний квартет до розважального закладу і у передчутті вдалих розваг компанія розмістилася за одним зі столиків. Підтоптані, але хтиві іноземці залишили «круту» іномарку на вулиці і замовили дороге вино — аж за 150 гривень! Дорожчого у барі просто не виявилося, хоч бажання блиснути шиком нуртувало в обох кавалерів.
Та не довго довелося розвантажуватися обом парам. До столика без особливої дипломатії підійшов місцевий парубійко і без будь-яких хитромудрих реферансів запросив до танцю одну із партнерок іноземців. А за кілька миттєвостей звільнена від пут «договірних зобов’язань» землячка кожною фіброю тіла віддавалася танцю і такі кренделі видавала, що у її патрона очі на лоб полізли.
Втім, після закінчення танцю дівчина не пішла до столика із дорогим вином, а надала перевагу товариству ровесника, упродовж другого, третього танцю виробляла карколомні вихиляси...
Гості із-за «бугра» уже не витріщалися на компаньйонку, а коли зогледілися, то її і слід прохолов. Спіймавши облизня, закоханий іноземець та колега із дівчиною вийшли на свіже повітря перекурити...
Краще б вони не виходили, бо біля їхнього «крутого» автомобіля на оголену знайому незнайомку і місцевого парубка накотився дев’ятий вал шаленого кохання просто неба, свідком якого стала трійця та хіба ще зорі. У цій драматичній ситуації ймовірний її закордонний партнер все-таки виявився на висоті пікантної ситуації, бо російською мовою із прибалтійським акцентом зумів ще й пожартувати:
— Можіт, нада помощь?
Однак у полоні напівдикої пристрасті ця пара не оцінила гумору, а, може, і не чула в’їдливої репліки, бо зі спринтерським завзяттям продовжувала робити невідкладну і відповідальну справу.
Тріо не стало коментувати «аморо» і повернулося у бар допити вино за 150 гривень. Однак це недешеве пійло, очевидно, потрапило в поле зору блукаючих у залі молодих осіб, та ще й припало їм до смаку. Отож, допивати уже було нічого — із цією приємною процедурою хлопці-молодці справилися оперативно і конспіративно. Одне слово, «обламала» іноземців місцева молодь. Не дивно, що наступного дня, обговорюючи перипетії минулого вечора і ночі та виробляючи стратегію походеньок і залицянь на майбутнє, вони дійшли висновку:
— Спочатку любов, а потім вино!
Максим СМАЛЬКО,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору