Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 23-кві, 2009, 15:589 prov 1 043
У суботу МФК „Рівне” проводив матч 26-го туру в Івано-Франківську проти місцевого „Урагану”. На жаль, повторити домашній успіх підопічні Юрія Баховського не змогли. Вже в першому таймі господарі двічі „розпечатали” ворота гостей. У другому івано-франківці не зупинилися й забили ще чотири голи. На це рівняни відповіли лише двома. На 30 хвилині відзначився Дмитро Жовтун та на 31 — Олександр Басіч. У підсумку — чергова поразка 2:6. Наступний поєдинок МФК ”Рівне” проведе 9 травня. Вдома наша команда прийматиме донецький ”Шахтар”. Лідирує у чемпіонаті львівський ”Тайм” — 62 очки. На чотири менше у ”Шахтаря”. МФК ”Рівне” з чотирнадцятьма очками перебуває на тринадцятому місці.
Результати решти ігор: ”Енергія” — ”Кардинал” — 0:5, ”Моноліт” — ”Марріон” — 7:1, ”Контингент” — ”Єнакієвець” — 0:3, ”Луг.Т.К.” — ”ТВД” — 2:1, ”Тайм” — ”Планета-Міст” — 4:1, ”СумДУ-Артмотор” — ”Локомотив” — 2:6.
***
Минулого тижня стартував командний чемпіонат України зі спідвею. У першому матчі УЛС червоноградський „Шахтар” приймав рівненський „Ураган”. Господарі виявилися негостинними, перемігши - 57:29. У „Шахтаря” очки набирали Андрій Карпов — 18, Кястас Пуоджукс — 13, Олександр Локтаєв — 12, Руслан Гатіятов — 10, Володимир Тейгел — 4, а в „Урагана” Андрій Корольов —13, Ярослав Полюхович — 6, В’ячеслав Геруцький — 5, Станіслав Огородник — 3, Володимир Трофімов - 2.
***
У вівторок рівненський ”Каскад” провів товариський поєдинок зі спідвею із польською командою ”Колєяж” з Ополє. До п’ятого заїзду на гаревій доріжці точилася вперта та безкомпромісна боротьба. Здобувши в наступних чотирьох стартах три виграші, господарі заклали фундамент загальної перемоги. Остаточну крапку рівненська команда поставила в трьох заключних заїздах, вигравши 15:3 — тричі по 5:1. Фінальний рахунок — 54:36 на користь “Каскаду”. У господарів очки набирали: Ілля Бондаренко — 14, Денис Іванов — 12, Роман Іванов — 10, Олександр Бородай — 8, Володимир Колодій-ст. — 4, Володимир Омелян — 3, Володимир Колодій-мл. — 2, Михайло Онешко — 1. У гостей найбільше очок у командний доробок принесли Матеуш Мікорскі — 11 та Томаш Шмідт — 10.
Наступна гонка на стадіоні технічних видів спорту відбудеться 29 квітня. В рамках командного чемпіонату України ”Ураган” (Рівне) прийматиме ”Каскад” (Рівне).
***
Рівненська „Реґіна” на шостому місці завершила нинішній сезон чемпіонату України з волейболу у вищій лізі. В боротьбі за п’яте-сьоме місце підопічні Валерія Слєпцова поступилися донецькій „Медіка-ШВСМ” — 2:3 та перемогли команду з Білої Церкви СК „Спортліцей” — 3:0.
***
Продовжує боротьбу за нагороди у першій лізі ГК „Рівне”. У черговому турі підопічні Юрія Басюка грали у Запоріжжі проти „Мотора-2”. Першого ігрового дня сильнішими були господарки — 30:24 (17:12), а наступного — гості — 32:25 (17:12). Результати решти ігор: „Економуніверситет” — „Хмельничанка” — 38:36 та 38:31, „”Університет” — „СКІФ-Панацея-ШВСМ” — 23:27 та 23:20. Лідирує у чемпіонаті „СКІФ-Панацея-ШВСМ” — 23 очки. По 16 у „Економуніверситета” та ГК „Рівне”. У наступному турі рівнянки зіграють на виїзді із лідером.
***
Влучний удар Володимира Гоменюка наприкінці матчу став переможним для дніпропетровського „Дніпра” у виїзному поєдинку із Запорізьким „Металургом” — 1:0. Вихованець рівненського футболу забиває другий матч поспіль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору