Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 15-чер, 2006, 15:329 prov 853
Не ведмідь, а мед любить
77-річний житель Корецького району Анатолій вирішив провідати своїх дітей, які проживають у сусідньому селі Мала Совпа. Очевидно, дідусю сподобалися бджолині вулики та інструменти з догляду за комахами, які були у користуванні його діточок. Тож він, не кажучи ні слова, завантажив вулики і поїхав додому. Тепер його дітям доведеться купувати мед на базарі.

Не жаліють жінки чоловіків
Що не кажіть, а українські жінки доволі таки войовничі. В цьому переконався і 49-річний Дмитро В., житель Володимиреччини. Бідолаха чимось розгнівив свою співмешканку, тому вона його побила, але так, що Дмитру довелося звертатися за допомогою до спеціалістів у найближчий медичний пункт.

А горілочка підроблена
Міліціонери на вулиці Д. Галицького, що в місті Дубно, нещодавно ввечері зупинили 31-річну місцеву жительку Олену М. Жінка несла сумку, в якій знаходилося 19 пляшок горілки, акцизні марки на яких були підробленими. Зараз науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС встановлює походження сорокаградусної.

Убив пенсіонера
У Володимирецькій лікарні помер 73-річний житель села Озеро Бенедикт Б. Чоловікові на вулиці тілесних ушкоджень завдав 22-річний односельчанин. Медики констатували у пенсіонера черепно-мозкову травму та забої усього тіла. Молодика, якого підозрюють у цьому злочині, затримали і проти нього порушили кримінальну справу.

Скелет на подвір’ї
До чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення від 43-річної жінки, яка мешкає на вулиці Київській. Вона під час виконання земляних робіт на присадибній ділянці натрапила на людські кістки. За попередніми даними, скелет пролежав у землі з часів Другої світової війни.

Лікар та моторолер
До Березнівської районної лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою, переломом черепа, забійною травмою головного мозку доставили 28-річного жителя міста Березне, лікаря цього ж медичного закладу. Медик отримав травми внаслідок падіння з моторолера.

Пограбували італійця
Правоохоронці розкрили злочин, який стався ще 3 червня. Тоді 26-річний рівнянин пробрався до однієї з кімнат готельного комплексу «Софія», що в селі Омеляна Рівненського району, й обікрав 49-річного італійця, який там ночував. Молодик прихопив із собою відеокамеру «JVC», мобільний телефон «Нокіа» та 1100 євро.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору