Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 24-сер, 2006, 10:369 prov 1 145
Трамадол на продаж
110 грамів меленого маковиння вилучили міліціонери в господарстві 35-річної Людмили М., жительки селища Соснове Березнівського району. А 29-річний рівнянин зберігав у себе більше ста упаковок медичного препарату «Трамадол». Чоловік хотів його вигідно продати, але правоохоронці зупинили наркоділка і тепер йому доведеться давати пояснення слідчим.

Курочки для пенсіонерки
Про пташиний грип люди начулися цього року вже достатньо. Але це не зупиняє любителів курятини від її споживання. Це ще добре, коли людина купила птицю десь у магазині, а от 50-річна жителька села Лютинськ Дубровицького району вирішила зекономити і викрала в односельчанки чотири курочки. Та злочин все-таки розкрили. Потерпіла оцінила моральну шкоду у 80 гривень.

Зяті проти тещ
У Рівненську ЦРЛ з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійними травмами голови доставили 54-річну Марину, жительку села Понебель. Жінку побив її 36-річний зять Микола. Також підняв руку на «другу маму» і 40-річний Андрій із села Миротин Здолбунівського району. Чоловік не взяв до уваги те, що його теща мала солідний вік — 88 років — і почастував стареньку кулаками.

Небезпечні травми
Впав із моста у місті Сарни житель Білої Церкви 18-річний Сергій. З переломом хребців хребта хлопця госпіталізували до ЦРЛ міста Сарни. Причини, які штовхнули юнака на такий крок, зараз встановлюють слідчі. Також отримав травми і 24-річний житель Рокитнівського району. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, напоровся на вила. Його з проникаючим пораненням черевної порожнини доставили до лікарні.

Трьох пальців як не було
20 серпня до центральної міської лікарні Рівного потрапила 39-річна працівниця одного з підприємств обласного центру, мешканка села Малий Шпаків. Жінці віддавило гідравлічним пресом три пальці на руці. Травми вона одержала в результаті необережного поводження на роботі.

пропажа повертається
Міліціонери в ході оперативно-розшукових заходів встановили місце знаходження 23-річної костопільчанки. Дівчина з 14 серпня вважалася безвісти зниклою. Молода жінка повернулася в сім’ю після кількаденного зникнення.

Крав усе, що міг
Міліція затримала 22-річного Романа, жителя одного з сіл Костопільського району, якого підозрюють у декількох крадіжках. На сьогодні вже довели причетність молодика до крадіжки двох коней з пасовища біля села Деражне та викрадення трьох тисяч гривень з магазину в селі Дюксин. Також юнак «свиснув» і мобільний телефон у жителя села Ледне. Тепер крадію доведеться відповідати перед законом за свої промисли.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору