Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 22-чер, 2006, 15:489 prov 1 006
Жінка з конем
Працівники Сарненського райвідділу міліції встановили, що крадіжку коня, який належить жителю села Яцковичі Василю С., скоїли не якісь заїжджі цигани, а жителька цього ж села Марія Я.

Світлана і чужий мобільник
Зуміли розкрити злочин рівненські міліціонери. Вони знайшли грабіжницю, яка викрала у кафе “Турист” мобільний телефон “Нокіа-7700”, який належав рівнянці Тетяні П. Винуватицею грабежу є Світлана П., жителька Рівненського району, яка теж відпочивала в цьому розважальному закладі.

Дітей збив черкащанин
На автодорозі в селі Бронники Рівненського району житель міста Черкаси Юрій Б., керуючи автомобілем “Шкода-Октавія”, наїхав на двох малолітніх пішоходів, які стояли на узбіччі. В результаті ДТП дворічний Віталій та на десять років старша Юлія отримали закриті черепно-мозкові травми, з якими їх доставили до лікарні.

На продавця з кулаками
До міліції звернулася жінка-продавець, що в селі Михайлівка Радивилівського району. Вона стверджує, що її на робочому місці побив односельчанин Петро Х.

Міна в Сарнах
18 червня в місті Сарни на вулиці Новій, 13 під час земляних робіт громадянка Наталія на власному подвір’ї знайшла мінометну міну часів Великої вітчизняної війни. Боєприпас відразу взяли під охорону працівники Сарненського РВ УМВС. Подано заявку на знешкодження в ГУ МНС України в Рівненській області.

Семінаристи під ногами
Потрапили «під роздачу» невідомим зловмисникам двоє студентів Рівненської духовної семінарії. Майбутні священнослужителі, гуляючи поблизу Будинку одягу, натрапили на хуліганів, які добряче побили хлопців. Тих, хто підняв руку на богобоязних студентів, розшукує міліція.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору