Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 22-чер, 2006, 15:589 prov 1 025
Неповним видався восьмий тур чемпіонату області з футболу у першій лізі. З різних причин не відбулося два матчі змагань. Радивилівський “Сокіл” не прибув на виїзну гру в Оржів проти місцевого “ОДЕКа” через хворобу майже усього основного складу команди. Не доїхала до Здолбунова дубровицька “Горинь”, хоча матч юніорів пройшов відповідно до регламенту. Результати решти ігор: “Енергія” — “Ізотоп” — 3:4, “Маяк” — “Варіант” — 3:0, “Случ” — “Хімік” — 0:1, “Полісся” — “Водник” — 3:2.
Через сильний дощ не завершився поєдинок між командами “Дубно-Альт” ФК “Острог” у другій лізі. В решті матчів були зафіксовані наступні результати: “Квасилів-Будьмо” — “Буран” — 1:4, “Горизонт” — “Славія” — 2:4, “Будівельник” — “Верес-2” — 2:0.

* * *
Команда з Костополя “Штурм-КОЛІСП”, гравці 1989 року народження, стала чемпіоном Дитячо-юнацької футбольної ліги України у першій лізі старшої вікової групи. Підопічні Миколи Філіна перемогли у півфіналі запорізький “Космос” — 3:1. У фіналі наша команда лише у післяматчевих пенальті здолала дніпропетровський “ІСТА-Інтер” — 5:4. Основний час завершився нічиєю 0:0. Фінальні матчі проходили у Києві.

* * *
Упродовж трьох днів у Рівному проходив відкритий чемпіонат області з велоспорту. Крім представників нашої області, у змаганнях брали участь спортсмени Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької областей та міста Києва — всього понад 100 учасників. Серед рівнян у своїх вікових групах переможцями стали: Катерина Завала, Віталій Сімінський (індивідуальна гонка), Катерина Лазарчук, Сергій Левчук (групова гонка), Катерина Лазарчук, Олексій Сторін (гонка-критеріум).

* * *
Новий спортивний велосипед незабаром з’явиться у майстра спорту України, члена збірної України з велоспорту Ольги Полховської. Для його придбання депутати Рівненської обласної ради вирішили виділити з обласного бюджету 24 тисячі гривень.

* * *
В Орджонікідзе відбувся літній чемпіонат України з плавання серед спортшкіл. Команда юнаків Рівненської ДЮСШ №3 посіла третє місце, а команда СДЮШОР — п’яте. Серед дівчат спортсменки “Авангарду” були чотирнадцятими. В особистому заліку серед рівнян найкраще виступив Іван Хаврук, який здобув золоту та срібну медалі.

* * *
Спортивні ігри Рівненщини серед культурно-дозвілєвих комплексів пройшли у Зорі. У змаганнях взяли участь представники усіх районів області, крім Демидівського та Радивилівського, — загалом понад 400 спортсменів. У підсумку у всіх видах програми (міні-футболі, армспорті, волейболі та гирьовому спорті) перемогли представники Рівненського району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору