Рівне:

Створення та просування сайтів

Про що мріють чоловіки навесні

Про це 30-кві, 2009, 10:009 prov 2 317
Що нам мариться цими днями? Банальне, здавалося б, запитання... Кохання, секс. Або тільки секс. Або тільки кохання. Це як у кого карти ляжуть і життя складеться. Весна – це все-таки своєрідний шлюбний період. Даруйте, що так називаю нас, але самці й самки роду людського мають непоборне бажання чогось нового, гострого, збудного. Усі розпускають пір’я...
Кажуть, учені з’ясували дивну закономірність: коли погляд чоловіка зупиняється на гарній жінці, активізуються ті ділянки головного мозку, що реагують на почуття голоду.
Навесні мужчина аж надто звертає увагу на стиль свого життя: робочий графік, зовнішність, стосунки з жінками, одяг і засоби пересування. Насамперед це пов’язано з основним чоловічим бажанням... Саме цими днями мріємо зустріти ту єдину, довгождану, ласкаву та ніжну, яка увірветься у суворі чоловічі будні промінчиком сонця. Теплим промінчиком, але не таким, що обпалює. Відчуваєте, скільки лірики?
Навесні починається справжня війна між Ч і Ж. Перемогти, звичайно, прагнуть обидві сторони. Переможець у цій боротьбі кокетства й флірту буде господарем ситуації в майбутньому, коли настануть холодні та сумні дні. Відтак бажання чоловіка – стати справжнім профі любовного бойовиська.
Але ж ми зовсім не вміємо дати раду з жінками. Незважаючи на фемінізм, багатьох спантеличує міф про те, що жінка – істота, яка вимагає особливого ставлення, якій треба поступатися місцем і дорогою, подавати плаща і дарувати надії. Нічого подібного! Цілком очевидно, що жінка (надто навесні) – небезпечна та хижа (так-так – хижа!), тож хорошого ставлення може не помітити. Такий собі Данило Хармс (він чудово знав жіночу сутність) писав: «Насамперед жінка любить, щоб її не помічали. Нехай вона стоїть перед тобою і стогне, а ти роби свою справу й удавай, що нічого не чуєш і не бачиш. Поводься так, ніби в кімнаті крім тебе нікого немає. Це так розпалює жінку! Тоді вона здатна на все». Скористаєтеся цією порадою – й успіх вам гарантовано.
Ну, врешті – чоловіки навесні хочуть сексу. Бо секс – це найбільший дарунок, що його здатна піднести жінка, завжди така різна і неповторна. Саме неповторна, бо є шатенки, блондинки, брюнетки. Є холерички, меланхолічки, сангвінічки, флегматки. Є повненькі і худенькі, високі й не дуже. Але сексу мужчини бажають звичайного.
Є серед нас і такі особини, які з березня до травня несподівано відчувають бажання одружитися вдруге. Може, це й непогане бажання. Але зауважте, що тоді ви втратите нагоду казати вранці «зідзвонимося по обіді», несподівано припертися на цей самий обід додому, побачити її в танці у своїй найкращій сорочці на голе тіло. Натомість знову отримаєте нескінченні шопінг-марафони під акомпанемент її наїжачених поглядів (колись ви проходили через це) та порівнянь із іншими чоловіками. Отож, «думайте сами, решайте сами»...
А ЩЕ НАМ КОРТИТЬ... Навесні хочеться потягувати якийсь міцний напій, сидячи на відкритому майданчику перед маленьким ресторанчиком чи кав’ярнею. Неодмінно зверніть увагу на дівчину, яка смакує солодкий коктейль. Психологи вважають, що дівчата, які віддають перевагу солодким напоям, більш охочі до романтичних авантюр.
Бажання бути струнким — природне для кожного чоловіка. Біг і підтягування – ось що вам треба. Але бігові доріжки та фітнес-центри – це вчорашній день. Дешевше й корисніше бігати на свіжому повітрі. Справжні шукачі пригод ширяють околицями, скверами і парками – там можна зустріти споріднених духом жіночок...
Швидкісна їзда вечірніми дорогами. Після таких променадів запалюєшся бажанням посидіти з коханою жінкою, дівчиною (або тією, з ким щойно познайомився) біля екрана хорошого телевізора й подивитися щось сентиментальне на кшталт «Шербурзьких парасольок», «Титаніка» чи навіть «Емануель-3». Звісно, усе залежить від мети перегляду.
Сорочка «Lacoste». Така спортивна штукенція з фірмовим крокодильчиком на емблемі натякає жінці на те, що перед нею мужчина середнього достатку, але з хорошим смаком. Або ж чорнильна ручка «Waterman». «Який він поважний мен, напевне, має власний бізнес, він та-а-а-кою ручкою щодня підписує фінансові документи», – подумає вона й розтане на очах.
Ноутбук. Половина жінок, напевне, не здогадуються, для чого насправді потрібен портативний комп’ютер. Але фільми про бізнесменів, суперменів, політиків та журналістів, у яких фігурують тонкі й елегантні ноутбуки, запевнили наших подруг у тому, що такі «машинки» є тільки в крутих представників чоловічої статі.
Можу продовжувати цей перелік. Спектр речей, якими сьогодні можна, мов стрілою Купідона, поцілити в серце жінки, не вміститься й на сторінку. І це не означає, що мужчина щодня мусить бажати тільки машин, одягу, напоїв, грошей... Як на мене, у кожний із весняних місяців чоловік має бажати жінку. Шукати її, зачаровувати, бути для неї вірним і мужнім, гарним і надійним. Саме тоді весна стане найнеповторнішим часом у житті мужчини. Вік – не завада. І в 75 років дехто починає робити милі дурниці заради коханих. Адже синонім слова «жінка» – весна.

Чому сильна стать впадає за білявками?
За статистикою, до 90 відсотків чоловіків віддають перевагу світловолосим дамам. Причому пояснюється це не тільки смаковими чи соціальними причинами, але й банальною фізіологією.
Звичайно, справжні білявки – рідкість. А за рідкостями треба полювати. Їх треба збирати й берегти. От чому чоловіки обертаються їм услід з невдаваним захватом, навіть якщо крім світлої голівки все інше не варте того, щоб напружувати шийні хребці. І абстрактний образ якоїсь розкішної ідеальної жінки завжди наділяють білявим ореолом. Факти, як то кажуть, беззаперечні: в кіно й на подіумах білявок набагато більше, ніж у реальному житті. Брюнетка може бути чудовою, приголомшливою, незрівнянною... але білявка, це завжди білявка.
Чоловік, як справжній самець, споконвічно орієнтований на те, що із самцями потрібно бути насторожі. А з самицями можна й розслабитися – аж до спроб продовжити свій рід. І зовнішні ознаки приналежності особи до тієї чи іншої статі – це свого роду сигнали, які провокують або агресію, або... ну, скажемо, симпатію. Враховується все – зріст, запах, форма тіла, голос.
Так от: білявки мають значно більший набір таких “сигналів безпеки”, ніж брюнетки. У них зазвичай тонша й прозоріша шкіра, дуже слабке оволосіння кінцівок, рослинності на обличчі практично немає, природний запах слабший, а волосся – м’якше. І з темпераментом у світловолосих красунь зазвичай не густо – адреналін у них виробляється в менших кількостях і повільніше, ніж у брюнеток.
Тому з білявками чоловік почувається спокійніше й упевненіше. Простіше кажучи, менше їх боїться. Ну а жінки, навпаки, віддають перевагу вираженій мужності – от чому зі сторінок жіночих любовних романів не сходить типаж підступного брюнета-спокусника з пронизливим поглядом, густими бровами й триденною щетиною на підборідді. Хоча, зрозуміло, на кожне правило існує виняток.

Депресія сексу не заважає
У жінок, які перебувають у депресії частіше від інших, — жагучий сексуальний темперамент.
Чоловікам варто звернути увагу на тих жінок, які часто скаржаться на поганий настрій, погоду, пробки на дорогах і сусідів, адже за всім цим ховається поки ще не вдоволений сексуальний апетит.
У таких жінок частіше, ніж у більш життєрадісних, накопичуються емоції, які потім виливаються в сексі. І це не залежить від того, перебувають вони у стосунках із чоловіками чи самотні. Швидше за все, такі жінки дуже сприйнятливі до подій у навколишньому світі, і під час сексу почувають себе в безпеці, адже знаходять те, що недоодержали в повсякденності, а саме – відчуття близькості.
Австралійські вчені провели дослідження й з’ясували, що жінки, які схильні до депресії, частіше від інших вдаються до такої розрядки, як секс, і їхня підсвідомість серйозно націлена на пошук партнера.
Для такої жінки випадковий секс не обов’язково буде чимось недозволеним, адже, незважаючи на суспільну думку, він стане для неї джерелом нових емоцій і відчуття своєї власної необхідності людині, яка без зайвих питань ненадовго зробить її щасливою. Випадковий секс тим і привабливий, що може стати приводом для ще однієї галочки в “послужному списку” й підняти самооцінку. Але, як відомо, у цього задоволення є й зворотній бік: після нього ніхто нікому нічим не зобов’язаний, і кожен іде у своєму напрямку на пошуки нового випадкового зв’язку, щоб упіймати кілька секунд скороминущого щастя.
Дивна залежність, яку виявили австралійські вчені, існує між незадоволеністю жінок і їхнім поводженням: вони виявляються більш сексуальними, коли йдеться про поцілунки й прелюдію.
У депресивних жінок потреба в сексуальній близькості висока тому, що вони не впевнені, що можуть викликати зацікавлення у партнера, і це почуття стимулює підтримку інтересу до своєї персони. Ймовірно, для щастя обох партнерів у сексі, у міру виконання сексуальних бажань, необхідно придумувати нові способи їхнього задоволення й завжди залишати атмосферу непередбаченості, щоб інтерес до сексу не згасав.

Випадкові зв’язки
Людина - істота слабка, легко піддається спокусам. Але така її природа, що ж тут вдієш. І, незважаючи на моральні принципи, що прищеплюються з дитинства, всі ми грішимо. А особливо тоді, коли нас спокушають.
Так уже влаштована людина, що іноді її тягне хоч ненадовго звільнитися від умовностей. Забути про те, що вона така вся позитивна, і дозволити собі те, про що мріялось. Наприклад, зайнятися сексом із незнайомцем.
Які чинники сприяють такому рішенню? Їх дуже багато, спробуємо розібратися з основними.
Цікавість. Дівчатам цікаво, що ж такого видатного буде відбуватися. Багатьом бачиться, що принц, який з’явився на білому коні, понесе на руках в білосніжні чертоги, і все буде, як у казці. Розчаруємо. Такий секс відбувається часто не в дуже пристосованих для того і в некомфортних місцях. Ваш партнер постарається швидше отримати своє, не особливо піклуючись про ваше задоволення. А на ранок узагалі може забути, як вас звати. І про самопочуття не запитає.
Підвищена сексуальність. Людина хоче задовольнити свої пристрасті. Вона постійно жадає сексу. У такому разі варто задуматися про якісь замінники. Якщо потрібне емоційне зарядження — займіться спортом, танцями, наприклад. Серйозно.
Стан сп’яніння. П’яному море по коліно. Жінка у п’яному стані готова на будь-які подвиги і легко йде на контакт із незнайомими чоловіками. А розслаблене тіло дуже хоче любові й ласки. Коли мислячий центр в мозку відключений, то все інше відбувається само собою.
Свобода дій. І дівчина, і її партнер знають, що між ними немає ніяких зобов’язань. Вони, можливо, вперше і востаннє бачаться. Підтримка гормонального обміну. Регулярні заняття любов’ю примушують організм працювати інтенсивніше. І навіть сприяють омолоджуванню.
Про мінуси теж треба пам’ятати. Так, венеричні хвороби ніхто не відміняв. Тому оберігатися обов’язково. І ще можна отримати репутацію аморальної особи, що для нашого суспільства означає багато. Тоді самооцінка похитнутися може теж дуже сильно. Якщо чоловіки пишаються своїми перемогами, то жінки відчувають себе використаними. Отже перш, ніж зважитися на випадковий зв’язок, подумайте про негативні наслідки.

За матеріалами інтернет-видань http://ivona.com.ua
http://www.simya.com.ua http://wwwomen.com.ua сторінку підготувала
Наталія ГАВРИЛЮК, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору