Рівне:

Створення та просування сайтів

Чи справді кримські здравниці знизили ціни на путівки

Україна і світ 29-чер, 2006, 10:529 prov 1 178
Минулого тижня з`явилась інформація про те, що кримські здравниці, що потерпають від нестачі відпочиваючих, нібито вже знижують ціни на відпочинок у липні-серпні.
— Сумніваюся, що керівництво здравниць піде на такий крок, — сказала начальник відділу інвестиційної політики і рекламно-інформаційної діяльності Міністерства курортів і туризму Криму Ельвіра Кізілова. — З початку літа подорожчали комунальні послуги, бензин. І ціни на путівки виросли на 20 відсотків не від доброго життя. У подібних умовах керівники самі вирішують: боротися за прибуток, спрацювати «в нуль» або навіть собі у збиток. Можливо, дешевше продають “гарячі” — ті, від яких раптово відмовилися оператори. Приватні міні-пансіонати теж можуть дозволити собі за нестачі відпочиваючих трохи знизити ціни, а потім компенсувати збитки в розпал сезону.
— У нас ви зараз навряд чи щось знайдете, — повідомили в санаторії «Утес» (Велика Алушта). — Санаторій переповнений, дуже багато замовлень. Після 5 липня туроператори підтвердять їх, і лише тоді можна буде говорити про вільні місця. Але, швидше за все, дешевих, найпопулярніших номерів по 95 гривень за добу, вже не залишиться. Можливо, будуть люкси по 245-280 грн.
У «Волзі», що в селищі Кореїз, сказали, що на липень вже зайняті всі стандартні номери із вигодами, залишилося тільки декілька з частковими, а також люкси. Трохи місць знайшлося і в «Узбекистані», і в «Україні». А в феодосійському санаторії «Восход» взагалі «порадували» відсутністю будь-яких номерів на липень: все зайнято, відпочиваючі прибувають щодня. Судакський «Політ», як з`ясувалося, в липні теж буде набитий під зав’язку. Коротше кажучи, південний берег Криму, як і раніше, має попит.
ДО РЕЧІ
Де відпочинок дешевший? (10 діб) Крим* $500, Туреччина 3*, $440 Туніс 3* $710, Єгипет 3* $664.
* Проживання в санаторії в номері із зручностями, свій пляж, 3-4-разове харчування з вибором меню).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору