Рівне:

Створення та просування сайтів

Колишній голова ОДА проти беркутівців

Кримінал 29-чер, 2006, 11:099 prov 1 037
Після свого звільнення з посади голови ОДА Василь Червоній знову нагадав про своє існування та одіозність жителям Рівненщини. Цього разу екс-голова на святі в Радивилівському районі попри те, що слова ведучий дійства йому не надавав, намагався разом із прихильниками «штурмувати» сцену.
Як повідомили в ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, 25 червня 2006 року з 10 до 14 години на території державного історико-меморіального заповідника “Поле Берестецької Битви” села Пляшева Радивилівського району проводились заходи, в яких взяло участь близько десяти тисяч громадян.
Після того як запрошені учасники, згідно зі сценарієм проведення заходів, піднялися на сцену і розпочали виступи, до входу на сцену підійшли екс-голова Рівненської ОДА Василь Червоній та колишні керівники облдержадміністрації, які поставили вимогу надати їм можливість виступити на сцені перед громадянами. Цим особам у ввічливій формі ведучий урочистих заходів пояснив сценарій проведення, черговість виступів зі сцени та список запрошених осіб, у якому їх прізвищ не було. В зв’язку з цим ведучий попросив пана Червонія зачекати, поки закінчиться виступ запрошених посадових осіб. Незважаючи на прохання, він разом зі своїми «поплічниками» відштовхнули ведучого й почали просуватися до сцени. Через те, що разом із Червонієм до сцени намагалися потрапити інші громадяни, — а це близько ста чоловік, – ведучий звернувся до працівників ОРМОП “Беркут” із проханням забезпечити належний пропускний режим. Шестеро працівників спецпідрозділу “Беркут” не допустили порушень громадського порядку, стримуючи натовп. Під час несення служби заходів фізичного впливу не застосовувалось. Працівники “Беркуту” виключно стримували натовп, забезпечуючи охорону громадського порядку.
За час проведення заходів скарг та заяв на дії працівників міліції ні від Василя Червонія, ні від інших осіб не надходило.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору