Рівне:

Створення та просування сайтів

Гоща

Що новенького? 14-травня, 2009, 15:219 prov 1 027
„Комітет виборців України” для вчителів права місцевих сільських шкіл провів перший із серії семінарів на тему „Практика цивільного процесу”.
Присутні мали можливість ознайомитись із найактуальнішими питаннями, що стосуються як теоретичних, так і практичних аспектів у галузі цивільного судочинства. Семінар проводили тренери, фахівці в галузі права, які мають чималий досвід представництва громадян у судах. Навчання проходило в інтерактивній формі з використанням рольових ігор та підкріплювалося роздатковими матеріалами, серед яких і брошура „Суди України: структура та порядок звернення”. Всі учасники отримали також і документальний фільм „Знайомство з судом”, підготовлений за сприяння Проекту „Україна: верховенство права”.
За словами голови правління РОГО КВУ Олексія Горецького, передбачається, що завдяки цьому не менше 300 представників сільських громад Рівненщини (представників сільських рад та вчителів права місцевих шкіл) зможуть набути теоретичні знання про судову систему та її діяльності, а також практичні навички щодо оформлення процесуальних документів, судових процедур тощо.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору