Рівне:

Створення та просування сайтів

Вчителі Острожчини ходили до суду

Актуально 15-жов, 2009, 10:209 prov 917
В Острозі для вчителів права місцевих сільських шкіл в рамках організованої Рівненським КВУ ”Школи судочинства” провели два дводенні семінари на тему ”Практика цивільного судочинства” та ”Практика адміністративного судочинства”.
Під час навчання присутні ознайомилися з найактуальнішими питаннями, що стосуються як теоретичних, так і практичних аспектів у галузі адміністративного судочинства. Семінар проводили тренери, практикуючі фахівці в галузі права, які мають чималий досвід представництва громадян у судах. Навчання проходило в інтерактивній формі з використанням рольових ігор та було підкріплене роздатковими матеріалами.
Крім навчань для учасників семінарів провели екскурсію до Острозького районного суду. Під час цієї екскурсії вчителі ознайомилися з внутрішньою організацією роботи суду, дізналися про конкретні обов’язки кожного з його працівників, побачили, як здійснюється на практиці прийом документів, подальший їх рух у суді, були присутні під час відкритого судового засідання.
Ця екскурсія стала можливою завдяки сприянню керівників судової влади області та району. Голова Острозького районного суду Гуц Федір наголосив, що будь-хто із громадян у будь-який робочий день може прийти до суду та побувати на відкритому судовому засіданні, ознайомитись із роботою установи правосуддя.
Святослав Дубов,
Острог.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору