Рівне:

Створення та просування сайтів

Бастіон залишився неприступним

Спорт 22-травня, 2009, 09:019 prov 1 150
У черговому турі чемпіонату України з футболу в другій лізі рівненський ”Верес” приймав удома іллічівський ”Бастіон”. У першому колі дебютант вдома переміг (2:0), тому вболівальники чекали на реванш. На жаль, зробити це підопічним Миколи Філіна не вдалося.
Вже на старті матчу рівняни провели швидку атаку. На жаль, на простріл Юрія Козлюка з флангу ніхто з партнерів не відгукнувся. Гості прийняли виклик „Вереса” й відповіли своєю атакою. Деякий час саме „Бастіон” володів невеличкою ігровою перевагою. Проте відзначитися могли саме господарі. В середині першого тайму рівняни мали стовідсоткову нагоду змінити рахунок на свою користь. Богдан Новак з Юрієм Козлюком відібрали м’яч у суперника на половині „Бастіону”. Капітан „Вереса” вийшов один на один з воротарем гостей. На жаль, переграти голкіпера нападнику не вдалося. Наприкінці тайму „Верес” залишився в меншості. Дмитро Кінах в запалі боротьби зіграв у центрі поля рукою і отримав жовту карточку. Вона була другою і миттєво перетворилася у червону. Залишившись удесятьох, підопічні Миколи Філіна заграли активніше. І не просто переграли суперника, а й змогли відзначитися. Марк Майдан головою завершував навіс із флангу. М’яч влетів у ворота. Проте радість вболівальників була передчасною — боковий арбітр зафіксував гру рукою.
Після перерви „Бастіон”, маючи перевагу, посилив натиск на ворота „Вереса”. Господарі впевнено захищалися й проводили небезпечні контратаки. На 54 хвилині головний арбітр угледів порушення у штрафному майданчику „Вереса” й призначив сумнівне пенальті. Проте Микола Татаров не зміг переграти Павла Печинського. Він же, добиваючи м’яч метрів із трьох, примудрився не попасти у ворота. Піймавши кураж, Павло ще в кількох моментах продемонстрував свою майстерність, викликавши оплески глядачів. Проте і він був безсилий врятувати команду на 87 хвилині. Олександр Волчков зумів завдати прицільного удару головою й подарувати своїй команді три очки. До завершення матчу рахунок не змінився.
Результати решти ігор: ”Єдність” — ”Оболонь-2” — +:-, ”Арсенал” — ”Буковина” — 3:1, ФК ”Коростень” — ”Динамо” —-:+, ”Нива” (В) — ”Нива” (Т) — 3:4, МФК ”Миколаїв” — ЦСКА — 2:0. Лідирує у чемпіонаті тернопільська ”Нива” — 61 пункт. ”Верес” на одинадцятому місці — 35 пунктів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору