Рівне:

Створення та просування сайтів

Усе вирішив перший тайм

Спорт 22-травня, 2009, 09:029 prov 964
У 28-му турі чемпіонату України з фут залу МФК ”Рівне” на виїзді зустрічався із луганською командою ”Луг.Т.К.”. Господарі виявилися негостинними і перемогли 3:1. Доля матчу визначилася у першому таймі, коли були забиті всі голи.
Луганчани вийшли вперед вже на третій хвилині. Рівняни кинулися відігруватися, й на дев’ятій хвилині пропустили контратаку ”Луг.Т.К.”. Це не зупинило підопічних Юрія Баховського. Вони продовжували атакувати, і на 13 хвилині Едуард Петрик замкнув простріл Володимира Сондака. За шість секунд до завершення першого тайму луганчани змогли відзначитися втретє.
Після перерви глядачі забитих голів не побачили. Хоча можливості відзначитися мали обидві команди. На завершальній стадії атак підводила влучність або ж надійна гра воротарів. У підсумку зафіксували результат 3:1 на користь луганчан.
Юрій Баховський, головний тренер МФК ”Рівне”:
— Зараз ми боремося за збереження місця у вищій лізі. Саме вона стояла перед початком чемпіонату. Ми — єдина команда, сформована із своїх вихованців. Хлопці молоді, і нам не вистачає досвіду та майстерності. Проте мої підопічні стараються. Щодо гри, то ми провалили перший тайм, на початку другого були моменти, аби зрівняnи рахунок не вдалося.
Результати решти ігор: ”Моноліт” — ”Єнакієвець” — 2:2, ”Марріон” — ”Локомотив” — 2:6, ”Контингент” — ”Планета-Міст” — 7:2, ”СумДУ” — ”Кардинал” — 2:3, ”Тайм” — ”ТВД” — 10:2, ”Шахтар” — ”Ураган” — 2:2. Львівський ”Тайм” за два тури до завершення чемпіонату став чемпіоном — 71 очко. МФК ”Рівне” з 14 посідає передостаннє місце, на одне менше у львівського ”Кардинала”. Наступний поєдинок наша команда проведе вдома проти львівської ”Енергії” у суботу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору