Рівне:

Створення та просування сайтів

Устя: чергова жертва

Кримінал 06-лип, 2006, 10:119 prov 1 114
1 липня працівники Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах підняли з дна річки Усті в місті Рівному тіло 23-літнього Максима.
Про це повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Дмитро Мельник.
Того дня Максим відпочивав разом з дівчиною на березі Усті. З собою захопили алкогольні напої. Куди ж зараз без цього? Трішки випивши, хлопець вирішив перепливти замулену річку. На жаль, для Максима це було останнє плавання в житті.
Розповідає подруга хлопця:
– Максим пірнув та почав пливти на інший бік річки, проте чи то сил забракло, чи, можливо, стало погано, але він почав повертатися назад, і раптом пішов під воду…
Дівчина негайно по мобільному телефону викликала рятувальників. І вони незабаром за 6 метрів від берега дістали тіло Максима.
Це вже не перший випадок утоплення людини в стані алкогольного сп’яніння. І надалі молоді люди, йдучи на водойми, беруть із собою спиртні напої в необмеженій кількості. Зрозуміло, що це в якійсь мірі наш менталітет – без спиртного не весело. Але слід пам’ятати, що алкоголь і вода – речі несумісні. Та й купатися краще в місцях, спеціально призначених для цього. Можливо б, і Максима вдалося врятувати, якби відпочивати молоді люди пішли на облаштований пляж, а не на річку, в якій уже втопилася не одна людина.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору