Рівне:

Створення та просування сайтів

ЖУРНАЛІСТА ЗНАЙШЛИ... У МІШКУ

Особливий погляд 03-сер, 2006, 11:559 prov 1 010
Мабуть, на все життя запам’ятає цьогорічний рок-фестиваль «Тарас Бульба» у Дубні редактор Брестської телерадіокомпанії Олександ Бугров. Задумав білоруський журналіст побувати на святі року в українському місті і став добиратися туди автостопом. Добрі люди підвезли його до Маслянки, підказали, куди далі їхати, а самі повернули в райцентр.
У темну пору доби та під вибрики дощової погоди ніхто не зупинився білоруському журналістові. Відтак він вирішив заночувати у Маслянці. Звернувся до господарів однієї оселі. Ті дали повечеряти, але прийняти незнайомця на нічліг відмовилися. Отож, журналіст неподалік автобусної зупинки вмостився у спальний мішок, який передбачливо захопив у дорогу. Що й казати: незатишно почував себе іноземець посеред ночі у незнайомій місцевості, та ще й у немилосердну зливу.
О другій годині ночі «спальний номер» Олександра Бугрова під час патрулювання виявили працівники райвідділу внутрішніх справ: начальник ізолятора тимчасового тримання майор міліції Сергій Колоєзд, дільничний інспектор капітан міліції Віктор Фесюк та інспектор дорожньо-патрульної служби сержант міліції Руслан Губчук. Після короткого нічного знайомства під акомпонемент шквального вітру і дошкульної зливи правоохоронці запропонували Олександру, може, і не комфортні умови, але щиру атмосферу у райвідділі внутрішніх справ. Не дивно, що цієї неспокійної ночі майору міліції Леоніду Пуцику, крім службових обов’язків по черговій частині, довелося перебувати у ролі гостинного господаря. Білоруського журналіста нагодували і запропонували хоч і не готельні, але цілком зручні умови для сну.
Вранці міліціонери провели Олександра Бугрова на автостанцію і відправили маршрутним таксі на Дубно. Залишаючи райвідділ міліції, білоруський репортер відверто зізнався: «Єдиний раз у житті із задоволенням перебував у міліції, і з вдячністю залишаю українських правоохоронців». А ще Олександр пообіцяв надіслати публікацію із брестської газети про сердечний прийом млинівських вартових правопорядку. Урешті, наші земляки в погонах діяли не заради публічного резонансу, а згідно із кодексом честі міліціонера, щирістю і гостинністю душі вкраїнської.
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору