Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗЛОЧИНЦІ ЗАХОПИЛИ ЗАРУЧНИКІВ…

Кримінал 14-вер, 2006, 11:239 prov 854
В ізоляторі тимчасового тримання Костопільського райвідділу міліції трапилася надзвичайна подія. Троє заарештованих під приводом необхідності виклику швидкої медичної допомоги одному із них захопили в заручники постового та вивідного міліціонерів. Вони забарикадували двері і вимагають негайно надати їм автомобіль та створити умови для безперешкодної втечі. На все про все правоохоронці мають годину. Якщо умови заарештованих не будуть виконані — вони погрожують почергово вбити заручників.
Саме за таким сценарієм 9 вересня в Костопільському райвідділі міліції проходили практичні навчання щодо дій особового складу органів і підрозділів внутрішніх справ у разі виникнення надзвичайних подій в ізоляторі тимчасового тримання.
В успішності звільнення заручників сумніватися не довелося. Адже до цього процесу були залучені спеціальні підрозділи, які професійно і на високому рівні виконали поставлене завдання. А вибухи і стрілянина, блискавичне захоплення злочинців свідчили про те, що міліція серйозно готується протиставити грамотні дії правоохоронців кримінальним елементам, які виношують наміри у будь-який спосіб повернути собі волю.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору