Рівне:

Створення та просування сайтів

На Сумщині знайшли забетоновану листоношу

Україна і світ 10-сер, 2006, 12:369 prov 895
Днями в Ромнах Сумської області в одному із хлівів під забетонованою підлогою виявили труп листоноші, який п’ять років тому зник безвісти.
Як повідомив начальник карного розшуку Сумської області Василь Мотиль, огляд трупа показав, що жінку вбили. На голові в неї виявили рану, що виникла внаслідок удару важким тупим предметом. Трагедія сталася на початку 2001 року.
П’ять років міліція витратила на пошуки зниклої. Розроблялися різні версії. У той день, коли жінку бачили останній раз, вона розносила пенсію. У поштовій сумці було близько 3 тис. грн. Дехто вважав, що жінка викрала гроші і виїхала в Росію до сестри. Міліція шукала і там, але безрезультатно.
У 2004 році було створено спеціальний підрозділ карного розшуку з розслідування особливо тяжких і складних злочинів “Сова”. Якраз це і зіграло вирішальну роль у розкритті злочину, пов’язаного зі зникненням листоноші. Співробітники “Сови”, повторно поговоривши з жителями Ромен, встановили дім, у який жінка заходила перед самим зникненням.
26 липня за підозрою в убивстві листоноші правоохоронні органи затримали роменчанку 1958 р.н., котра у момент здійснення вбивства була на восьмому місяці вагітності, і її 21-літнього сина. Перебуваючи у важкому матеріальному становищі, сім’я вирішила поліпшити його, заволодівши чужими пенсіями. Злочинці показали правоохоронним органам, де сховали труп. Як виявилося, могилою для листоноші став льох у хліві вбивць. Опустивши туди труп — мати і син засипали його піском і залили цементом.
Порушено кримінальну справу за ст.115 КК України — “Навмисне убивство”. Злочинцям грозять тривалі терміни ув’язнення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору