Рівне:

Створення та просування сайтів

Останній день народження

Кримінал 10-сер, 2006, 12:429 prov 767
Страшна трагедія трапилася вночі 5 серпня на хуторі Люзефін Рівненського району. У вогні згоріли власниця садиби 49-річна Олександра та її 44-річний співмешканець.
Як згодом з’ясувалося, першою полум’я помітила сусідка, яка прокинулася через незрозумілий шум за вікном. Придивившись уважніше, жінка побачила повністю охоплену вогнем будівлю, дах якої обвалювався на очах. Не гаючи ні хвилини, сусідка почала кликати на допомогу місцевих жителів. До приїзду вогнеборців селяни власними силами розпочали гасити пожежу, адже в оселі перебували люди. Проте дерев’яну пофарбовану будівлю, яка горіла, наче смолоскип, уже ніщо не могло врятувати.
Пожежно-рятувальним підрозділам, які прибули на місце події, нічого не залишилося, як ліквідувати залишки згарища та знайти загиблих: 49-річну власницю будинку Олександру та її співмешканця 44-річного Степана.
Наразі орієнтовною причиною загорання вважається порушення правил пожежної безпеки при монтажу та експлуатації пічного опалення. Піч була збудована власноруч з порушенням технічних вимог.
Того злощасного вечора “подружжя” відзначало день народження Степана. Приготували у печі святкову вечерю, випили за здоров’я оковитої та полягали спати. В цей час на солому, що знаходилася на даху хатини, з печі потрапила розжарена іскра, яка і стала винуватицею пожежі. Захмелілі господарі не почули запаху диму і загинули від удушення.
Дмитро Мельник,
інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору