Рівне:

Створення та просування сайтів

Сил на матч не вистачило

Спорт 04-чер, 2009, 09:499 prov 954
Триває чемпіонат України з футболу у другій лізі. У 32-му турі рівненський ”Верес” завітав до Києва, де зустрівся із командою ЦСКА. Господарі змогли схилити шальки терезів на свій бік лише наприкінці поєдинку — 2:0.
Через довгу дорогу гості прибули на поєдинок за годину до його початку. Проте це не позначилося на малюнку гри. Навпаки, підопічні Миколи Філіна переважали своїх опонентів. Граючи на контратаках, футболісти ”Вереса” створили більше небезпечних моментів, аніж господарі. Армійці лише раз змогли понервуватися гостей. Натомість рівняни мали цілу низку моментів, які могли завершитися голом — не пощастило. Часті порушення правил киянами призводили до штрафних. Саме виконуючи їх, могли відзначитися Олександр Гергелюк, Дем’ян Назаренко, Олександр Полончук. Юрій Козлюк, обікравши воротаря, не зміг потрапити у ворота. Наостанок втратив свій шанс й Марк Майдан.
Все змінилося після перерви. Господарі заграли активніше, а гості виглядали стомленими — шість годин дороги дали про себе знати. До певного часу футболісти ”Вереса” стримували атаки киян. Проте досвід та свіжість принесли успіх. На 76 хвилині Андрій Власюк скористався помилкою захисників ”Вереса” й відкрив рахунок у матчі. На другій компенсованій хвилині матчу відзначився дублем — завершивши комбінацію своєї команди.
Микола Філін, головний тренер ФК “Верес”:
— Десь нам не повезло. Якби забили, а можливості були, то обов’язково вивезли б бодай одне очко. Приємно, що про нас добре говорили футбольні спеціалісти, яких багато було на грі. Основний лейтмотив — молода команда, яка має майбутнє. Хоча хлопцям зараз важко, вони грають із самовіддачею. Мені за них не соромно.
На хід гри вплинув наш пізній приїзд. Ми добралися до стадіону за годину до матчу. Попри це, перший тайм залишився за нами. Одних лише небезпечних штрафних заробили п’ять. Близькими до успіху були Гергелюк, Назаренок, Полончук, Майдан, Козлюк. За рахунок контратак ми їх переграли. Після перерви все змінилося. Вони змогли заволодіти ініціативою. Наприкінці другого тайму ми пропустили непотрібний гол, а в компенсований час вони провели другий. На жаль. Не вистачило сил і десь трішки везіння. Будемо готуватися, аби порадувати своїх вболівальників у останній домашній грі сезону. Хоча складно буде це зробити — в мене немає резерву. Через травми я розраховую на шістнадцять футболістів.
Після поразки наша команда опустилася на дванадцяте місце у турнірній таблиці — 38 очок. Лідирує тернопільська ”Нива” — 67 пунктів. Саме лідера прийматиме ”Верес” вдома у наступному матчі, який відбудеться у неділю.
Результати решти ігор: ”Дніпро” — ”Карпати-2” — -:+, ”Нива” (Т) — ”Нафком” — 1:2, ”Динамо” — ”Рось” — 2:1, ”Буковина” — МФК ”Миколаїв” — 0:3, ”Оболонь-2” — ”Нива” (В) — -:+, ”Єдність” — ФК ”Коростень” — +:-, ”Княжа-2” — ”Арсенал” — -:+.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору