Рівне:

Створення та просування сайтів

Європейський банк готовий інвестувати в очисні споруди «Рівнеоблводокналу»

Останні новини 08-чер, 2009, 09:459 prov 1 159
Представники Європейського Банку Реконструкції та Розвитку сьогодні зустрілися з керівництвом обласної ради та ОКП «Рівнеоблводоканал». Предмет зустрічі – будівництво очисних споруд комунального підприємства коштом ЄБРР.
Нагадаємо, це не перша зустріч представників європейської банківської структури з головою обласної ради Олександром Данильчуком. Цього разу розмова була більш предметною. Зокрема, за словами директора ОКП «Рівнеоблводоканал» Вадима Сторожука, сторони попередньо домовилися про готовність ЄБРР інвестувати в будівництво очисних та окреслили найближчі кроки співпраці. Зокрема, вже найближчим часом водоканал має надати європейцям лист про економічний стан підприємства. Після чого ЄБРР бере на себе виготовлення ТЕО (техніко-економічного обґрунтування) проекту. За попередніми підрахунками це 250-450 тис. євро інвестицій. Далі питання виноситься на засідання ради ЄБРР і, в разі погодження, банк розпочне пошук інвестора. «Якщо увесь цей процес пройде успішно, і ніщо не завадить нашим домовленостям, які ми досягнули сьогодні, то угоду з ЄБРР щодо будівництва очисних ми підпишемо вже до кінця року,» - висловив надію директор підприємства Вадим Сторожук.
За його словами, аналогічний проект щодо будівництва очисних споруд ЄБРР успішно завершив в Запоріжжі, — повідомила прес-служба облради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору