Рівне:

Створення та просування сайтів

якщо твій коханий — егоїст?

Порадниця 11-чер, 2009, 09:489 prov 1 201
Твій новий обранець прекрасний: дотепний, галантний, гарний! Все повинно бути чудово. Але є одне дуже істотне “але”: він справжній егоїст у ліжку. Його аніскільки не хвилюють твої відчуття, зі всіма твоїми ерогенними зонами, про існування яких, схоже, він просто забув. При слові “прелюдія” він із сумнівом і майже роздратовано знизує плечима — “навіщо це, природа завжди знаходить краще рішення”. Всі враження від знайомства, зачарованість його красою і силою в одну мить зникають і розбиваються об скелю нерозуміння і черствості. Приходить розчарування. Але чи так все фатально? Чи є все ж таки способи вплинути на цю ситуацію, що здається безвихідною?
Найпростіше — розлучитися, адже таких егоїстів, розпещених увагою жінок — сила-силенна, чи варто витрачати час і зусилля на те, щоб обпалювати повторно вже раз обпалену глину? Це рішення буде найбільш правильним, але тільки тоді, коли ти не пустила його в серце. Ну а якщо ти зрозуміла, що закохана в цього хлопця? Найбільша помилка, яку ти можеш зробити, — переконати себе, що це єдина і абсолютно неповторна людина, те світло, без якого сонце потьмяніє.
І не переконуй себе, що ти найбільша з невдах, і доля піднесла тобі дорогоцінний дар. Створивши собі такий психологічний образ, ти перетворишся на закомплексовану і невпевнену в собі жінку, яка і думати боїться про те, щоб говорити про свої потреби в ліжку. Це якраз той образ, який для “інтимного” егоїста сприймається як найзручніший зі всіх, що тільки можна уявити. Додержуйтеся залізного правила: не потурай йому в кожній дрібниці, не грай у гру, де тільки він завжди має рацію, і будь готова докласти деякі зусилля для гармонізації ваших відносин.
Спробуй визначити, як далеко зайшов процес і чи не став він необоротним. Визнач для себе конкретний час, протягом якого потрібно розібратися, хто перед тобою, — невиправний егоїст чи піддатливий і вдячний матеріал, трохи попрацювавши з яким ти отримаєш шанс перетворити секс із монотонного робочого процесу на казку зі щасливим кінцем!
Отже, мета поставлена, час визначений — переходь до практики. Не варто дорікати, звинувачувати та іронізувати. Це матиме зворотний ефект. Розберися із собою. Попрацюй зі своїм тілом, постарайся дізнатися про нього більше. Визнач, що тебе заводить, а що просто зводить з розуму. У ліжку припини імітувати оргазм, якщо ти це робила, щоб не образити партнера. Люби своє тіло, перейди з ним на “ти”, прагни отримати задоволення.
Пограй із партнером, розтягни прелюдію. Намагайся дати йому відчути, що тобі подобається, а що ні. І обов’язково захоплюйся його маленькими і великими перемогами, адже сама знаєш, що гра коштує свічок.
За даними досліджень австралійських учених, перебуваючи в стані депресії, жінки більш охоче і частіше займаються любов’ю. Вони розкутіші в ліжку і з більшою готовністю йдуть на випадковий секс. Психологи вважають, що представниці прекрасної статі свідомо шукають близькості, оскільки вона допомагає їм відчути себе захищеними.

Корзиночки з омлетом і помідорами
4 корзиночки із тіста, 4 яйця, 2 ст. ложки йогурту, свіжі вершки, сіль, мускатний горіх, петрушка, 4 помідори, 1 цибулина, 1 ст. ложка олії, перець, цукор за смаком.
Яйця збити з йогуртом, вершками, додати мускатний горіх, подрібнену петрушку і посолити. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірочку, розрізати на 4 частини, вичистити насіння і нарізати соломкою. Цибулю порізати кубиками і пасерувати на маслі або олії до золотавого кольору, потім додати помідори, посолити, поперчити і додати трішки цукру. Залити збитими яйцями. Смажити до готовності. Корзиночки підігріти у мікрохвильовій, заповнити омлетом, прикрасити зеленню і подавати на стіл. Корзинки бажано подавати з томатним соком, рисом та білим вином.

Яйця, запечені в грінках
4 яйця, 200 г пшеничного хліба, 30 г вершкового масла, 100 г сиру, перець, сіль, петрушка.
Хліб розділити на чотири однакові частинки, змазати маслом і викласти на деко. Натерти сир і викласти на скибочки хліба товщиною 1,5 см, залишаючи заглиблення посередині, в які обережно влити по одному яйцю. Яйця посолити, поперчити, полити розтопленим маслом і запекти в духовці. Вийняти, прикрасити зеленню петрушки — і можна подавати до столу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору