Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 07-вер, 2006, 15:009 prov 995
Дріт на перше вересня
У День знань вирішив трішки підзаробити грошенят 45-річний Анатолій Б. із села Деражне Костопільського району. Для цього він виїхав на своєму мотоциклі «Дніпро-11» в урочище «Пендини», де із ліній електроПрограма передач позривав приблизно 50 метрів дроту. Але збути крадене йому не вдалося, бо невдовзі його затримали працівники ДАІ Костопільського району.

Горілка – не мед
В черговий раз отруїлася сурогатом горілки молода людина. Жертвою недоброякісного алкоголю став 17-річний дубенчанин Григорій. Лише завдяки вчасно наданій допомозі юнака вдалося врятувати.

Макові заробітки
У жителя міста Острога правоохоронці вилучили два кілограми голівок снодійного маку. Цей вантаж чоловік перевозив у авто знайомого. Значно більше зберігав у себе маковиння 47-річний житель села Дмитрівка, що в Гощанському районі. Підприємливий чоловік мав «на господарстві» аж 11 кілограмів цього наркотичного зілля.

Ямаха під Мерседесом
Невдалим виявилося нічне катання на моторолері «Ямаха» для двох друзів: 27-річного рокитнівчанина Ярослава К. та 28-річного жителя селища Томашгород Володимира С. Чоловіки о другій годині ночі їхали по вулиці Леніна в Томашгороді, а назустріч їм виїхав автомобіль «Мерседес-Бенц» під керуванням 23-річного Андрія Ж. Не помітивши маленького моторолера, водій зіткнувся з ним. У результаті цієї пригоди хлопці із мопеда отримали численні травми і наразі Володимир та Ярослав перебувають у травматологічному відділенні Рокитнівської ЦРЛ.

Із церкви на землю
До Здолбунівської ЦРЛ доставили 35-річного Анатолія із районного центру. Чоловік виконував ремонтні роботи на Св.Катеринівській церкві міста Здолбунова. Перебуваючи на 6-метровій висоті, він послизнувся та впав на землю. Анатолій внаслідок падіння отримав черепно-мозкову травму та зламав хребет. Стан потерпілого наразі важкий.

Пенсіонер у петлі
У лісовому масиві Дубрава, що біля села Кам’яне, звів рахунки із життям 69-річний пенсіонер Георгій, житель цього ж населеного пункту. Він повісився на дереві.

Вбив міліціонера за 500 гривень
У Здолбунові у власній квартирі знайшли мертвим 49-річного Миколу Д. Чоловік у минулому працював у лавах правоохоронних органів. Колишні колеги загиблого вже знайшли 26-річного підозрюваного, місцевого безробітного мешканця. Із собою зловмисник після вбивства забрав 500 гривень і спокійно пішов їх витрачати. Але все ж таки злочин правоохоронці розкрили і підозрюваному доведеться відповідати за свій вчинок перед законом.

затримали браконьєрів
Для запобігання браконьєрству цього року в кожному лісництві Рівненської області діють мобільні групи лісоохоронців. Вони мають радіозв‘язок та службову зброю. Про це повідомили 5 вересня в обласному управлінні лісового господарства. З початку року на Рівненщині було затримано понад 150 порушників правил полювання. В них вилучено 44 одиниці зброї.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору